roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 valla ahınız tuttu oynayamayanlar :)
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ne baglantı hatası cıkıp durdu yaa. neyse bi daha kki sefere baskası kursun :D
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 gel sen gel debuff bi de ben varım
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 debuff çıkınca çok pis döktürdüm, yarın daha kalabalık olalım takımlı yapalım
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Xenocide said: hayııır hainler! 0.9.9.9'mudur nedir o yüklü, firewall kapattım olmadı, hamachiyi kapadım açtım olmadı pc'yi şimdi baştan başlattım hala hepiniz sarı ışıklısınız. kadere isyanım vaaarhttps://secure.logmein.com/products/hamachi/tunnel.asp sarı ışıktan bahsetmişler en altta çözümde vermişler sanırm
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu aksam lazim olucak. asagilarda kalmis. simdi debuff hamachide online gozukuyor ama bakmiyor. oyun aticak olan varsa hamachiye gelsin
oper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 1-2 el atabilirim :D geliyom. iftar yaklaşıyo malum :d
oper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya ben bu oyunun var ya. ulan ne zaman bu oyunu oynamaya kalksam sorunla karşılaşıyom ya. oyuna giriyorum. hersey tamam. oyun başlıyor ekran kapkara. kafam girsin sana worms.!
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 biriniz hamachi sunucusuna girebilirmisiniz sanırım benim sarı ışık problemi çözülmüş bi deneme yapsak?
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 alla alla az evvel generals sunucusunda biri online'dı ve yeşildi. dün girdiğim tüm sunucularda herkes sarıydı. dedim düzeldi heralde ama ııh..
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 oda açınca "meditation server sent a message that doesn't make sense" diye bi uyarı veriyor ve offline oluyor :S o ne ya :D ben bu uyarıyı görmüştüm ama çözümü yazıyordu biyerde bi karıştırim bakim
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 şey yap hamachi yi sil komple sora şu dizine gel C:Documents and SettingsXXXApplication DataHamachi burdaki hamachiyide sil sonra hamachiyi tekrar kur.
Öne çıkan mesajlar