Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Worms World Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siz kazanmazdınız. ilk seriyi

2-1-0 biz kazandık

ikinci seriyi

1-2-0 siz kazandınız

genel toplamda 1-1 oldu. yarın devam ederiz 2 olan kazanır.
Mesaj tarihi:
Selam. Başlıklaki linkten yeni indirdim ama renkler bozuk ve çözünürlük bi acaip. Widescreen monitörlü vistalı canavar bilgisayarımda adam gibi grafiklerle nasıl oynarım? Bu 62 sayfada cevabını verdiniz mi bunun?

Öptüm.
Mesaj tarihi:
ya babolar kusura bakmayın da ne zaman hamachi'den herkese slm açıp oyuna girsem lobi bomboş oluyor. dün gece 11'de birkaç kişi buldum oyun kurayım dedim onda da torrenti açık unutmuşum fail oldu oyun.

Her gün gece bir saat aralığı belirleyin herkes lobide olsun yani.
Mesaj tarihi:
@axe, http://www.blamethepixel.com/ da ben wide screen diye bir topik gördüğümü hatırlıyorum. bir göz at istersen. belki bulabilirsin.

ayrıca oyunda alt tab yapmak mümkün değil ancak lobide yapabiliyoruz küçük bir programcık ile.
Mesaj tarihi:
Voys said:
sturm, sende sapık gibisin ama yav. ne zamna hamachi yi açsan senden bi selam mesajı var. asl dicen die korkuyorum ajfa

voys seni düelloya davet ediyorum aha yarın saat 20.00'de lobide bekleyecem

gelmeyen toptur
Mesaj tarihi:
sturm gel şimdi? yarın olmayabilirim evde.

doruk artık sohbet bitmiştir. noobsun noob kalacaksın. oper gibi prolarıda oyundan soğutacaksın
Mesaj tarihi:
Tamamdır uyumluluk menüsünden hallettim grafik sorununu. Widescreen için ek bişey yüklememe gerek kalmadı. Hamachi mamachi çekip geliyim madem. Şimdi bu 0.9 versyonunu mu çekmek lazım yenisini çeksem olur mu?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...