Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Worms World Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sigisMoNd said:
bende de vista var. hatta firewall falan da kapamadim. oynadim ama. limewire dan indirmistim bendeki wwp yi. sorunsuz calisiyor

yok hacı çalışmıyo ya. sp1 ini kurdum, sp1 e uygun crack bilem buldum, çalışmıyor. vista nın uyumluluk zımbırtısını denedim, çalışmıyor. admin haklarıyla açtım, çalışmıyor.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Ab, bende bu yüklüydü. Geçen baktım, hamachim bozuk. Düzeltemedim. Regeditten silme falan bile yaptım olmadı çalışmıyo. Hadi dedim arkadaş varken hotseat yapalım, grafikleri abuk gösteriyo oyunun backgroundlar falan hiç gözükmüyo. Siyah ekranda havada duran kurtçuklar sadece. Bilgisayarım wormsü sabote etti resmen :(

aynı durumdan müzdaribim. ss alim dedim hani ss or didnt happen diyenlere ama painte yapıştırdığımda çıkan şeye bakın:

edik: oper'de aynı durumdan müzdarip anladığım kadarıyla.
Mesaj tarihi:
şöyle bişey buldum:

I recently installed Worms World Party on my computer, but I am having trouble running it with resolutions higher than 640x480. The menus always stay the same resolution, but when I try to play on 800x600 or 1024x768, the colors in-game are all messed up. Everything is black, except for a few objects and things which are light yellow and/or light orange/pink colored. The landscape is completely black, as is the background, so it is completely unplayable. The thing is, it runs perfectly with 640x480, so I have no idea what the problem is.

ben direk 1024*768 denemiştim şimdi 640 480 denicem. bakalım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...