Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 var mı yok mu bilmem ben giriyorum arkadaş.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Abi adam bekliyoruz biz de. Girin.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ferrero roket adam kingpin sikişmond olarak oyundayız dsfg Ferrero dedi ki, "olm worms yüzünden sevgilim terketti lan bugün dsf"
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 23:30 DA OYUNDA LOBİ DE OLUN ARKADAŞLAR
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Biz girdik oynuyoruz. He gelirsenz 1 adamlık daha yer var.
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lobide bekleyin işte kalabalık oynayalım. sende gel hadi bekleyin diyene kadar :D yüklü değilse yükle yüklüyse lobiye gel
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Olm 8 kişi olucaaz nerdeyse oyun 6 kişi alıyo daha ne kalabalık olcaz sdfs.
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oyun kurulu gelin hadi lobide bekliyoruz
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Sikişmond ferrero firat masakari kingpin roket adam olarak oynadık, oyunun resmen içine sıçtığım için özür diliyorum arhadaşlarımdan çok rezil oynadım hakkaten bugün noob bile olamam yani. yazıktır. yalnız değilmişim. kingpin ve roket adam loserz olarak bugün sahnedeydi.
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 vista da grafikler görünmüo çözüm pls.
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oyun esnasında arka planda çalışan çeşitli programlar siyah ekrana sebep verebiliyor. kapatınız.
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 arka ekranda hiç bişi çalışmıyo yaw :(
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Oper - dorke Ferrero - roket adam fast - voys olarak iki el daha attık, birinde voyslar, diğerinde ferrero ile ben yendik. savaş çıkytı, hırs yaptık. Durumun berabere olmasına kızan Voys, "Ya 1 el daha oynicaz (takımlı), son el" dedi. Dorke "abi herkes dm diyo" diye cevapladı Ardından voys "ahaha lan partide olsak herkes bana saldırmıştı" dedi. fast "abi sen ne hırslı bi insanmışsın" diye ekledi. Ayrıca Voys- Biz kazandık Roket: YABIRAKALLANISEVERSEN KIM KAZANMIS Voys: Biz kazandık roket Dorke: Tamam sen kazandın aq Dorke: Tamam sen de kazandın Roket: Ben kazandım Fast: HÜKMEN GALİBİZ OLUM Roket: EN BİRİNCİ BENİM Fast: HERKESE 0 PUAN BANA 100 PUAN Voys: Sonuncu kim oldu şimdi Roket: Fast ın düştüğü ilk elde en cok cani olan bizdik tamam mi Fast: ADAMIN GOTU BOK YEMIS
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Birazdan asılsız fotoşantaj ve fotomontaj ss ler atıcaklar foruma. İnanmayınız sdf.
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 adamları böyle rezil ediosanız öğrenmeye başlamıyım la :D
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ferrero nun bir, benim bir, voys un bir adamının kaldığı bir elde, ferrero mal gibi scales of justice i kullandı ve bizim adamın canları azaldı. Buna rağmen biz yendik. Geçmiş olsun. Ama çok zevkliydi bugün sağolun valla. Efsanevi bi gece geçirdik resmen. Oyun sonu, lobide phy ve voys var. Phy azarlıyor: "Fraps açtım o kadar :P" sdfsdgdsgsdsf.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Çok değişken bi performans gösteriyorum, gece attığımız ilk ellerde kingpinle takım arkadaşı olduk, saçını başını yoldu adam, şimdi ferreroyla şov yaptık resmen dsfsfg. belaya hazir olun hem de cifte belaya dunyayi yozlasmaktan korumak icin tum insanlari kendi semsiyemizin altina toplayana kotulugumuzu yildizlara sicratana kadar ferrero! roket adam! roket takimi her zaman isik hiziyla hareket eder ya teslim olun ya da savasmaya hazir olun ! maaoooovvvvvvvv
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ya sormayacaktım ama 62 sayfa var afedersin.. vistada sorunsuz çalışıyor mu?
Öne çıkan mesajlar