roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ferrero biz birebir çevirelim o zaman abi millet girmiş, onlarınki bitince hep beraber yaparız 10 dk içinde giriyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ağlıycam ya... bana bi söz verin bu WWP'yi en az 1 sene oynayın illaki bigün sarı ışık sorunum çözülcek :D
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abi bi daha bungee jumping yapma huazhauzh
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 previously on worms : ferrero - ben, sigismond - physx iki-3 el daha çevirdik. ferrero ile ben elimize aldık wormları ayıptır söylemesi :) bi de özel terrain yaptım PATİ yazıyo kocaman, onda oynadık güzel oldu. bir dahaki şanslı oyuncu kafilesine =0= terraini yapıcam :) oyunun son noktasında, bitme aşamasında, en kritik adımlarda bungee ile yaptığım muhteşem şov.. ya lan neyse ben bişi demiyorum :)
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 of ya ss koyucaktim simsiyah ekran cikmis :(
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 evet siyah ekran verdi o bungee den sonra ahahah
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abi o bounge yi niye yaptm ki ben, rope ile gayet güzel inerdim aşağı :) off yenicektim yaa harbi, air strike açılıodu 1 el sonra. neyse artık :) günün noobu ben oldum harbi :) ama gündüz oynadığımız elde paso biz yendik :)
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 vistada çalışan wwp linki verin ya da nasıl çalıştırabileceğimi söyleyin geleyim yrdm eder msnz ltf =) bnde oynamq istiormm =))
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 o değil de kaç yıldır ilk defa 10 yaşında çocuk gibi eğlendiğimi hissettim fraps falan açıyorum ben ss alma yolları denicem edik: Syn said: vistada çalışan wwp linki verin ya da nasıl çalıştırabileceğimi söyleyin geleyim yrdm eder msnz ltf =) bnde oynamq istiormm =)) abi sanırım önceki sayfalarda verilen 50 mblık şey vista da çalışıyor. edik 2: fraps ile oyundan ss alabiliyorum birdahaki sefere ss atarım.
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 lan felfecir benden kötü oynuyon hehralde sdf
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abi acaip bi bahtsızlık ve salaklık vardı üstümde bu gece pardon :D beynim sulandi oynamaktan
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 atacak olan varsa ben bi el daha atarım sahur geldi zaten :D
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 beyler devam eden varsa çağırın hamachiden
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 oynarim ama operin sağlığı için beni aynı takıma vermeyin
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 biraz egzersiz yapip bende katilicam bu gece olmaz ama zz
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 az önce 5 adama karşı tek oyun aldım. teşekkürler :)
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abi işin sırrı ne : o aydinlat beni
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 karşı takımın heyecanlanıp beceriksizlik yapması olsa gerek, çok rahat alırlardı yoksa :)
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 evet başlıyoruz giriş ekranı genel görünüm sağ taraf oyun içi çet patiyi yıkan ahlaksizlar o nun durumu ve aziz yıldırımın son anda nuke çakışı ve alttaki bilmem kaç kurtçuğu suya gömüşü sonuçta kalan tek worm operdi ve o da ipi kullanamayınca gg olduk biz :D bir sonraki wwpde görüşmek üzere..
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 previously on worms : oper - physx felfecir (earenwen) - roket adam olmak üzere birkaç maç yaptık. bal faktörü aşırı rol oynadı. deniz seviyesindeki ajdarın fotoğrafını çekmiştim ama siyah çıkmış :S
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 wormlerin adini arjdar koyun, inanilmaz bir bal getiriyor. ha bi de siyasilerden isim koymayin, yoksa bir milimetrekare lik alanda sıkışmışken kafasına bananabomb gelebiliyor. edit: felfecir ben oluyorum.
Öne çıkan mesajlar