Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Başlık aradım ama bulamadım.2001 in filmi.Başrollerde nicolas cage ve penelope cruz var.christian bale de oynuyor. Nicolas Cage'in büyük bir hayranı olarak bu filmi daha once izlemediğim için utanıyorum. film 2. dünya savaşı sırasında bir aşk hikayesini anlatıyor.nicolas cage in aksanı ve christian balenin performansını çok beğendim gerçektim.filmde hareket aramayın. Şu sıralar digiturk moviemax kanallarında yakalabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kitabı daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 nicholas cage, john hurt, penelope ve christian bale. bu ağır toplara rağmen imdb ölçeğine göre adam sandler'ın en çakma filmlerinin, başarısız korku filmi devamlarının ratingi olan 5.7'yi almayı bilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çok sürükleyici ve iyi bir film değildi bence fakat bir şekilde kendine bağlıyordu film :) tabii ki 5.7 puan bu filme az,hemde çok az. 7.0/10 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar