managerx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 23m sp li bir calderi karakterim var oynamaya ara vereli yıl oldu carrier ucurabilecek durumda falan.200 m da param var, 0.0 da takılıyorduk oynadığım zamanlar ama çok başarılı da değildik,zaten bundan dolayı ara vermiştim, sağlam adamlarla iyi muhabbeti olan bir 0.0 corpuna gireyim diyorum nedir oneriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 iyi char sa bence sat o kadar kisi char ariyo bu gunlerde hehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Oyundaki eski nickin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 calderion biraz görev falan yapim bari de hem dinamiklere tekrar alışayım hem para yapayım bu aralarda ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 up tavsiyedemi yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Turk Raiders kanalina gir ve turkish coffee ye ordakiler yardimci olacaktir zaten ben bu aralar pek aktif olamiyorum baska yerde yazdim nedenini bu patch ile bissuru gorew geldi bencede onlara biraz takilabilirsin eger bug fln warsa kose olabilirsin o kadar gorewden illaki bi bug cikacaktir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar