Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yapabilse dunya literaturune gecer valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 şerefsizim aklıma gelmişti! 5 yaşındaydım gerçi o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yapar olm bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 adanada yaklaşık 10 yıldır devam eden metro projei bitmedi... önce onu bitirsinler sona buna geçerler... vagonlar çürüdü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ankaraya deniz getirmekten daha olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ahaahh asdfdasdfsaafsdfsddfsdsfdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sokaklara bu soguk su buharı veren şeylerden koysunlar heryere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 adana sıcak olcakki karpuzu güzel olsun pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 nişantaşina yerden isitma yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 pek bi eğlenceli topik olmuş bu herkeş gülmüş.. adadhsjdhauuahadah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Rerore said: ankaraya deniz getirmekten daha olası nedemek arkadaşım. o deniz gelecek ankaraya. melih bizzat kendi dedi. ümitliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 aquila said: iyi gunesi ittiricez tirla dememis. gahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Le_Negociant said: aquila said: iyi gunesi ittiricez tirla dememis. gahahahaha gahahaha +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi bi adanaya gidinde görün... 1 hafta önce ordaydım. Bildiğin cehennemin beta testi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gelse gelse deniz seki gelir ankaraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Kente zeplinlerden sıvı nitrojen döksünler... İyi fikir lan bu dur yazip gönderiim başkana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fede said: Rerore said: ankaraya deniz getirmekten daha olası nedemek arkadaşım. o deniz gelecek ankaraya. melih bizzat kendi dedi. ümitliyim ben o deil de ankaradan gece vakti geçerken, bir tane billboard ta "tek eksiğimiz deniz, özür dileriz" tadında bişey vardı artık ne okusam soğukkanlı karşılayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yaratici aslinda. edit: ozellikle barajin derinlerinden su cekme olayini takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Rerore said: "tek eksiğimiz deniz, özür dileriz" hahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 SenariouS said: abi bi adanaya gidinde görün... 1 hafta önce ordaydım. Bildiğin cehennemin beta testi orası ben burda yaşıyom. adanada istediğin günahı işle. cezasını peşin ödüyosun zaten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 branda gersin adananın üstüne fellah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 said: adanada istediğin günahı işle. cezasını peşin ödüyosun zaten. kalite söz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dasaaa said: gelse gelse deniz seki gelir ankaraya.. direk dasaa yı klonlayıp koysunlar adananın etrafına soğutur hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar