Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusya ABD'ye meydan okudu: Saltanatın bitti!

Zlaneth

Öne çıkan mesajlar

Çin ancak ekonomik yaptırım gerçekleştirebilir esas onlardan cacık olmaz.

Birde birşey sorucam abd füze savunma sistemi kuruyor çat çat havadaki füzeleri bile polonyaya kuracağı sistemle daha kendisine gelmeden yakalacak fakat 11 eylül deki uçakları nasıl yedi? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:
nükleer bi savaş çıktığında kazanan olmaz. füze kalkanıda bi boka yaramaz

konuyu açarmısın arkadaşım biraz bilgi edinelim neden milyon dolarlık kalkan bi işe yaramaz ?
yani diyorsunki bu 4700 KM lik erken uyarı sistemine sahip olan
dünyanın en gelişmiş kalkanı hiç bi işe yaramaz?
ha şu şekilde yaramaz tek başına yaramaz ama ver onun yanına bi s-300 veya 400 lerden bitane adamların kendi topraklarında yok ederler füzeleri
Sosyal ağlarda paylaş

porsuk said:
rusyayı fazla büyütmek yerine kendi enerji ve dış ticaret politikalarımızı eleştirelim

Ha var yani öyle bir politikamız süren diyosun? Dışa bağımlı yaşıyoruz ya neyse...

Bu arada nükleer ulaşılan son nokta mı? Ben daha fazlası olduğunu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Binlerce nükleer füzeden söz ediyoruz. Polonyaya vs. kuracagı kalkanlar sence koruyabilir mi? Füze kalkanı dediğin şey kaç füzeyi aynı anda tespit edip yokedebilir? Hadi korudu diyelim, nükleer füze tasıyan denizaltıları hiç mi duymadın?
Füze kalkanı koyma amacı aslında Rusya'yı füze sınırlarının içine sokmak. Kalkan falan yalan yani. Benim toprağıma karşı saldırı gelmeden ben füzelerimi fırlatırım olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Snefru said:
Sanırım bu savunma sistemi NORAD.Bu arada norad aynı konulu hava tatbikatındayken oldu bunlar.Neyse komplo teorilerine girmeyelimde mesela rusya çaksa füzeyi abd havada yakalayabilirmi yani onu?

şöyle söyleyim sana rusyanın elinde s-300 var amerikanın elindekiler tabiki daha iyi
rusya irana s-300 sattığı taktirde israil hiç bi şekilde havadan irana saldıramıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:
Binlerce nükleer füzeden söz ediyoruz. Polonyaya vs. kuracagı kalkanlar sence koruyabilir mi? Füze kalkanı dediğin şey kaç füzeyi aynı anda tespit edip yokedebilir? Hadi korudu diyelim, nükleer füze tasıyan denizaltıları hiç mi duymadın?
Füze kalkanı koyma amacı aslında Rusya'yı füze sınırlarının içine sokmak. Kalkan falan yalan yani. Benim toprağıma karşı saldırı gelmeden ben füzelerimi fırlatırım olayı.

ufak bir nesneyi bile 4700 KM den algılayabilen bi uyarı sisteminden bahsediyoruz
aynı anda kaç füze havadan vurulur dersen sadece bir batarya min 100 tane vurabilir diye biliyorum
umarım yanılmıyorumdur
Sosyal ağlarda paylaş

porsuk said:
Snefru said:
Sanırım bu savunma sistemi NORAD.Bu arada norad aynı konulu hava tatbikatındayken oldu bunlar.Neyse komplo teorilerine girmeyelimde mesela rusya çaksa füzeyi abd havada yakalayabilirmi yani onu?

şöyle söyleyim sana rusyanın elinde s-300 var amerikanın elindekiler tabiki daha iyi
rusya irana s-300 sattığı taktirde israil hiç bi şekilde havadan irana saldıramıyor

nasıl yani?Uçak da mı vuruyor s-300 ler?
Sosyal ağlarda paylaş

Direk çarpışmadan ziyade yakınında patlayıp yörüngesini şaşırtıyor veya hasar vererek imha ediyor diye biliyorum. Diğer türlü o hızda giden füzeyi (herhalde sesin 2-3 katı ile yol alıyordur rahat) vurmak çok zor ve genelde 1den fazla füze yollanıyor 1 taneyi etkisiz hale getirmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...