Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Zlaneth sana şöyle söyliyeyim. Evde 1 kişinin geliri var oda annemin ki onunda emekli maaşı var sadece. Şükrediyoruz zor bir durumumuz yok evde herkesin kişisel bilgisayarıda var ki gelecek için herkesin kendine ait evi bile var. Tabi bunların çoğu önceden ayarlanmış şeylerdi. Anlatmak istediğim şu, bütün evlerin vergileri(yıllık), ev telefon faturası cep telefon faturaları, elektrik faturası, su faturası, adsl faturası ve gıda tamamen annemin maaşından kesiliyor. Ve bunun yanında alınan bir ton beyaz eşya/giyim taksitleride var ki ev tamamen lüks eşyalarla dolu öyle pazar malıda değil. Her odada neredeyse klima var gelen elektrik faturası yazları 60-70 ytlden az gelmiyor. Düşün yaklaşık 600ytl aylık geliri olan bir aile bunları nasıl elde ediyor? Tabi bunların çoğu babam vefat etmeden önce vardı fakat bunca şeylere rağmen 1 maaş bu kadar kişiyi doyurup geçindirebiliyor. Günde 100 ytl nedir ya? Biz 3 kişiyiz ayda 600 ytl yetiyor rahatlıkla. Yok geçinemezsin diyorsanda gelip sana burda hesabınıda çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Franke's Hot Dog al, süper lezzet. Bir arkadaşım yapmıştı zamanında, %90 gerçek et var içinde sosisin, sosları falan da güzel. Kadıköy'deki büfelerde tanesi 1 milyona satılan sosislinin haddi hesabı yok diyem ben sana :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 alakası ne şimdi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mideniz 3 milyonluk döneri kaldırmıyorsa ve arabayla her gün 15 20 kmyi gidip geliyorsanız çok uçuk bir fiyat değil 100 ytl açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 5-10 milyarım olsa dota oynardım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 burjuva misin Eko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Masteis said: Zlaneth sana şöyle söyliyeyim. Evde 1 kişinin geliri var oda annemin ki onunda emekli maaşı var sadece. Şükrediyoruz zor bir durumumuz yok evde herkesin kişisel bilgisayarıda var ki gelecek için herkesin kendine ait evi bile var. Tabi bunların çoğu önceden ayarlanmış şeylerdi. Anlatmak istediğim şu, bütün evlerin vergileri(yıllık), ev telefon faturası cep telefon faturaları, elektrik faturası, su faturası, adsl faturası ve gıda tamamen annemin maaşından kesiliyor. Ve bunun yanında alınan bir ton beyaz eşya/giyim taksitleride var ki ev tamamen lüks eşyalarla dolu öyle pazar malıda değil. Her odada neredeyse klima var gelen elektrik faturası yazları 60-70 ytlden az gelmiyor. Düşün yaklaşık 600ytl aylık geliri olan bir aile bunları nasıl elde ediyor? Tabi bunların çoğu babam vefat etmeden önce vardı fakat bunca şeylere rağmen 1 maaş bu kadar kişiyi doyurup geçindirebiliyor. Günde 100 ytl nedir ya? Biz 3 kişiyiz ayda 600 ytl yetiyor rahatlıkla. Yok geçinemezsin diyorsanda gelip sana burda hesabınıda çıkarırım. eh madem oyle: Bende annemle yaşıyorum sadece, 3 aylık alıyor, ben 8 aydır maaş alamadım, öylesine takıldığım iş çıkartmaya çalıştığım bir yer var, gidiş gelişler falan 1 günde toplam yemek haric 6 ytl harcıyorum, evim anadoluda, iş avrupada. Kasarsan evet olur, oluyor, ben işi olan, işine arabayla gidebilecek kapasitesi olan bir adam için hesaplamalar yaptım. Normal maaşı olan, gün içinde canı iskender çekse çat yiyebilecek birini söyledim. Benim canım şu an iskender çekse ben yiyemem, o yüzden çektirmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yoo arabam yok benim metro kullanıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Masteis said: alakası ne şimdi bunun? Konu başlığına bakarsan alakasını çözersin. Konu başlıkta o kadar uzaklaştı ki alakayı kuramadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hergunde can iskender cekmez ki birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dota +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 5-10 milyar param olsa dota serveri kurarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 benide admin yaparmıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 said: Normal maaşı olan, gün içinde canı iskender çekse çat yiyebilecek birini söyledim. Allah hepimize normal maaş nasip etsin :) Günlük 100 lira harcama, 3000 lira sadece. Üstüne bunun elektrik su doğalgaz cart curt market bilmemne ekle bi 500 daha e biraz da lüks harcama yaparsın tabii. 4-5 bin lira, iyi para harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 roket adam said: Allah hepimize normal maaş nasip etsin :) amin...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 @roket: ahuah.. allah hepimize normal işler, normal maaşlar nasip eylesin.. ehehhe şuradaki ayar da gözümden kaçmadı roket adam said: said: 255 YTL açlık sınırı olan bir ülkedeyiz be. Arkadaş açlık sınırı kavramını farklı yorumlamış. Günlük değil bu aylık açlık sınırı. 4 kişilik bir ailenin aç kalmaması için toplamda en az bu kdar parası olması lazım aylık. buna da çok güldüm! ^_^ yaw mischa bence sen bi ay anormal yaşa, paranı harcama da sermayeni büyüt biraz. sonra mısır işine girersin.. 1ay kassan kendini -çok zor olacak bu anormal şartlar, biliyorum- ayı tek başına 600ytl harcayarak bitirebilirsin ve kalan 2400'ü de sermayende koyarsın. bir ay sonra 7,4-12,4 milyar paranız olsa dersin bu arada bu para ytl değil, eski usul milyar tl di mi? ehuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gs ye bağış yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dasaaa bel altı vurmasak kardesim.gerekirse sorarım danısırım tabikide patilere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Oha günlük açlık sınırı 225 ytl bazılarının hakkaten dışarı çıkıp az dolaşması lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sly-One said: 5-10 milyar param olsa ve illa bişey açacaksam şöyle ortaya bikaç şişe rakı açtırırım gerisini yerim çatır çutur. saygılar. saygi duydum. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Birde arkadaşlar 12.000YTL para veriyormuşsun.Metro girişlerinde böyle insanların uğrak olduğu yerde ciklet makinaları varmış veya şeker onları satın alıyormuşsun ( Güyaa) ayda 3.000 YTL geliri oluyormuş. Adamların sağda solda heryerde banner reklamı var bu aralar. Dikkatinizi çektimi danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yaw acaip confidence trick yapasım var yahu.. ben o parayı kısa sürede altıya katlayabilirim.. borsada bir tanıdığım var, bize hisselerle ilgili alım satım bilgilerini geçiyor.. legal bir şey değil ama illegal de değil.. anlatmaya devam eder, arada bi yerde konuya shill de dahil olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 vazcaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o kadar param olsa, iş kurup, yetersiz sermayeden batmasını izleyeceğime, çatır çutur yerim o parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 5-6 tane server kasa al, kirala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar