Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 18'inde çıkıyor oyun ancak Aral Bilgisayar'dan Ufuk Bey, katiyetle Avrupa'da oyunların Cuma çıktığını ve Türkiye'de dağıtımın 19'unda olacağını söyledi biraz önce. 18'inin Amerika çıkış tarihi olacağını söylüyor, ama gelin görün ki, www.war-europe.com 18 diyor. CE Pre-Order Pack sahiplerinin de, CE'lerini daha önce alabileceğinden bahsetti. İnşallah geciktirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 22sinde çıkar, bunun üzerine Ufuk Bey "Türkiye'de oyunlar Pazartesi çıkar" gibi bir yorum yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bende CE pre-order pack var o ince kutu. simdi ayin kacinda nerden alabilirim acep CEmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ya şimdi preorder pack var bende ce alıcam nası alıcam bilmiyorum kodla mı gidicem adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bence tavuk olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ekmek said: ya şimdi preorder pack var bende ce alıcam nası alıcam bilmiyorum kodla mı gidicem adama mantle of doan'ı ninjalamasan söylerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Age of Conan'ın releaseinde bir sıkıntı olmadı, Burning Crusadede de. Warhammerda olacağını düşünmüyorum. Olası bir gecikme yaşanırsa diye açık kapı bırakmış Ufuk Bey. 18inde oyun release olur, Avrupa'nın her yerinde olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 CE'leri erken göndersinler yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ben bir araştırayım son durum ne, buradan bilgi veririm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Gangren said: Ekmek said: ya şimdi preorder pack var bende ce alıcam nası alıcam bilmiyorum kodla mı gidicem adama mantle of doan'ı ninjalamasan söylerdim aşkosun ama ya o kadar wc yaptık spiritli omuzluk için 3 oldu kalbimi kırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 belli ki oyunu gec alicaklar, Ufuk bey kivirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Söylenildiği gibi aslında, son birkaç oyundur bir sorun ile karşılaşmadık hiç, neden böyle söylediler anlamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben bunu size söledim ki... inanmadınız... 19 unda stoklara ulaşacak die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Gangren said: CE'leri erken göndersinler yeter (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Aral, halen 19'u diyor bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oooo nasıl olacak peki :S şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kusra bakmayın da 1 gün o kadar fark eder mi yaw:) Nolcak ertesi gün oynarsınız ha 18 ha 19... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 patiler kabul edemez gecikmeyi, o anda oynayacaz, ilk girenler olacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oyun tükenebilir yalnız, sorun orada. mavishop'a 19 unda gidecektim de 18 monsekiz kafam karıştı şimdi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ufuk beye selamlarımızı ilet anlar o (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Adam inatla bana diyor ki "19" Diorum "Ufuk Bey! Her sitede 18'i yazıyor, yanlış biliyorsunuz" Cevap: "18'i Avrupa çıkış tarihi, ordan alsanız bile size 19'unda ulaşır" Pek anlaşamadık kendisiyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 stephen king'in vardı 19 takıntısı sor bakalım sen tanır mıymış kendisini hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 draedan said: patiler kabul edemez gecikmeyi, o anda oynayacaz, ilk girenler olacaz. Ehh zaten 18inde girseniz bile pek ilk girenler olamıycaksınız headstart ile Eylül 14/16 giricek pre-order yapanlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Blackice said: draedan said: patiler kabul edemez gecikmeyi, o anda oynayacaz, ilk girenler olacaz. Ehh zaten 18inde girseniz bile pek ilk girenler olamıycaksınız headstart ile Eylül 14/16 giricek pre-order yapanlar ;) patiler coktan almistir preorder larini :D erken girmek , oynamak, hava atmak zorundadilarlar ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 :) O zaman zaten dert etmeyin kutu ayın 18inde mi gelmiş 19unda mı gelmiş... Bildiğim kadarıyla head-start ile girenler Release e de girip oynayabilcekler 1 hafta 10 gün kadar süre tanınmıştı. 18inde kapanmıycak oyun yani pre-order ve headstart yapanlara... gerçi tekrar araştırmak gerek genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar