Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sonbahar... En sevdiğim mevsimim. Resim arşivimden en çok beğendiğim sonbahar resimlerinden çıkarayım dedim. Sağolsun deviantart baya yardımcı oluyor bu konuda ^^ Bide Lake of Tears - Forever Autumn parçasınıda öneririm yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hem sarki hem calismalar super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fotoları gördüm havada güneş var ama hemen sinüzitim tuttu :d o derece yaşatıyo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 @dory & dolis: teşekkür ettim bol bol ^^ ehm ühm... buda türkiyeden bi sahne =) azcuk üzerinde oynama yapmıştım, fotoyu kim çekmişse güzel yakalamış ama elime ulaştığında birazcık kötüydü. bizede düzeltmesi kaldı said: kolay değil gitmek öyle kolay değil ağlayamamak bir avluda seni düşünmek öyle kolay değil bu şehir sonbahar sen sonbahar kolay değil öyle yaşamak seni beklemek kolay değil sabahları erken kalkmak akşamaları geç yatmak öyle kolay değil bu kente yağmur yağsa gözlerim ağlayacak ağzımda kalıyor kelimeler bu şehirde sabahçı kahveleri var ışıkları da var bu şehrin her mevsim sonbahardır asıl mevsimlerdir sonbahar senin için bahanedir ben sonbaharım benim adım sonbahar ben bahaneyim şimdi seni yaksam bu kağıtta ben birazda ağlarım burası sonbahar her mevsim sonbahar kolay değil öyle beklemek sonbahardayken özlemek kolay değil bu akşam bu sabahçı kahvesinde geri dönmek bir şehre öyle kolay değil unutmak seni düşünmekten daha kolay değil bu mevsim sonbahar benim adım sonbahar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Buran buran türkiye kokuyo walla son foto :) Bende kış seven bi adamım ya bende yapim böle bi şey özendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 biraz yağmur iyi gider şu fotoğraflara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 resimler çok güzel ben de çok severim bu güzel mevsimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar