Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Kendim için yazam sizde size bi şey kattımı onu yazın :) Pokemon: Kartları satarak ticaret e adımımı attım. Ragnarok online : İlk account satışımdı. Wow : Üstün speakingling languace :D pratik ingilizce ve arkadaşlıklar sağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 reflex... beyin fonksiyonlarında gelişme... göz parmak işilkisini arttırma... gibi gidio... bi en güzeli hayal gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 -abi oyunlar insana ne kadar? +insana 30kaime, hayvana ise 15 ile 20 arası.. -hmm abi ben feci öküzüm! bi FlatOut alayım. +al bakalım şunu, sana 15kaime -saol abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o göz konusuna katılmıorum. Bende göz refleksi zayıflaması olmuştu . Parmak konusundada ekzamaya yol açabiliyomuş. Ama hayal gücünü etkiliyo doğru, ayrıca bende blizzardda işe giricektimde okulum bitsin belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Dolis said: Wow : Üstün speakingling languace :D pratik ingilizce ve arkadaşlıklar sağladı. biraz daha wow oynarsan yeni bi dil çıkarcaksın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ha çıktı ha çıkacak.. said: Oyunlar insana ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 az kalmış gerçektende. languace kadar speakingling hebelügling insanice heblüble?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 onu esprisine yazdım canım yoksa past present perfect tense i iyi kullanirim ehuehuh bu arada uykusuzluklu konuyu yanlış yazmışım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 spoking whüç i drönk çæy when ay is eveylable everibodyday ven aym uykusuzluklu.. cos i lost one uykusuz, and now i dont hef eni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Kadar ? Katar abi typo inş :P Bende ne demek bu diyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 i run içmeyi seviyorum ayy çok irençte yazasım geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dasaaa said: spoking whüç i drönk çæy when ay is eveylable everibodyday ven aym uykusuzluklu.. cos i lost one uykusuz, and now i dont hef eni OOOOOOOOOO... i run ich leben hebelebe uykumuyku kadar drinking yes karı karı karı avrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 i am making karıs laughfull so i gain +reps everiday. then karılars lav me sov muças grasios amigas vit big boopies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ekime kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 until october Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Untilingling Octoberuace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o aym sov sory meyt i forgutful ıbout di languace vi speakingling. tis blok hes it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 HOW ARING YOU MY FRIEND? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 süper işte abi buna ingilazca diyoruz biz harika bi dil çıkıyo ortaya bu şekilde konuşan türklerle wowda tanıştım :). bak demek bunuda katıyomuş bide şu var: You musted to ask :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eregorn2 said: reflex... beyin fonksiyonlarında gelişme... göz parmak işilkisini arttırma... gibi gidio... bi en güzeli hayal gücü babili o biz nerdlerin kendi kendimize söyleyip avuttuğu bi yalan. tonlarca sağlıklı ve efektif şekli var bu dediklerini yapmanın sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Dolis said: o göz konusuna katılmıorum. Bende göz refleksi zayıflaması olmuştu . Parmak konusundada ekzamaya yol açabiliyomuş. guitar hero bu dediime iyi bi örnek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Özellikle PC oyunları oynamak ve piyasayı takip etmek cüzdanda da delikler açıyormuş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Fifa99: Futbolu ve İngilizce'yi öğrendim :) Larry: Baya bişey öğrendim sağolsun :D Adventure klasikleri: Zeka kullanmayı öğreniyorsun ötesi var mı :) Pokemon: Kartları satarak ticaret e adımımı attım. Sahte kartla orjinal kart takas ederek dolandırıcılığa adım attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bi bok katmaz kendinizi kandırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Katmazmı? Pratik ingilizceyi ben o şekilde geliştirdim. Kimseyide kandırma gibi bi amacım yok ayrıca o kart satma konusundada ciddiyim :D . Ha şimdi ingilizce pratiği rus turistlerle uyguluyorum o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar