Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Kendim için yazam sizde size bi şey kattımı onu yazın :) Pokemon: Kartları satarak ticaret e adımımı attım. Ragnarok online : İlk account satışımdı. Wow : Üstün speakingling languace :D pratik ingilizce ve arkadaşlıklar sağladı.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 reflex... beyin fonksiyonlarında gelişme... göz parmak işilkisini arttırma... gibi gidio... bi en güzeli hayal gücü
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 -abi oyunlar insana ne kadar? +insana 30kaime, hayvana ise 15 ile 20 arası.. -hmm abi ben feci öküzüm! bi FlatOut alayım. +al bakalım şunu, sana 15kaime -saol abim
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o göz konusuna katılmıorum. Bende göz refleksi zayıflaması olmuştu . Parmak konusundada ekzamaya yol açabiliyomuş. Ama hayal gücünü etkiliyo doğru, ayrıca bende blizzardda işe giricektimde okulum bitsin belki :)
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Dolis said: Wow : Üstün speakingling languace :D pratik ingilizce ve arkadaşlıklar sağladı. biraz daha wow oynarsan yeni bi dil çıkarcaksın ortaya
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ha çıktı ha çıkacak.. said: Oyunlar insana ne kadar ?
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 az kalmış gerçektende. languace kadar speakingling hebelügling insanice heblüble?!
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 onu esprisine yazdım canım yoksa past present perfect tense i iyi kullanirim ehuehuh bu arada uykusuzluklu konuyu yanlış yazmışım ya :)
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 spoking whüç i drönk çæy when ay is eveylable everibodyday ven aym uykusuzluklu.. cos i lost one uykusuz, and now i dont hef eni
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Kadar ? Katar abi typo inş :P Bende ne demek bu diyom.
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 i run içmeyi seviyorum ayy çok irençte yazasım geldi:D
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dasaaa said: spoking whüç i drönk çæy when ay is eveylable everibodyday ven aym uykusuzluklu.. cos i lost one uykusuz, and now i dont hef eni OOOOOOOOOO... i run ich leben hebelebe uykumuyku kadar drinking yes karı karı karı avrat
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 i am making karıs laughfull so i gain +reps everiday. then karılars lav me sov muças grasios amigas vit big boopies
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o aym sov sory meyt i forgutful ıbout di languace vi speakingling. tis blok hes it all
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 süper işte abi buna ingilazca diyoruz biz harika bi dil çıkıyo ortaya bu şekilde konuşan türklerle wowda tanıştım :). bak demek bunuda katıyomuş bide şu var: You musted to ask :)
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eregorn2 said: reflex... beyin fonksiyonlarında gelişme... göz parmak işilkisini arttırma... gibi gidio... bi en güzeli hayal gücü babili o biz nerdlerin kendi kendimize söyleyip avuttuğu bi yalan. tonlarca sağlıklı ve efektif şekli var bu dediklerini yapmanın sorry.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Dolis said: o göz konusuna katılmıorum. Bende göz refleksi zayıflaması olmuştu . Parmak konusundada ekzamaya yol açabiliyomuş. guitar hero bu dediime iyi bi örnek...
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Özellikle PC oyunları oynamak ve piyasayı takip etmek cüzdanda da delikler açıyormuş diye duydum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Fifa99: Futbolu ve İngilizce'yi öğrendim :) Larry: Baya bişey öğrendim sağolsun :D Adventure klasikleri: Zeka kullanmayı öğreniyorsun ötesi var mı :) Pokemon: Kartları satarak ticaret e adımımı attım. Sahte kartla orjinal kart takas ederek dolandırıcılığa adım attım.
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bi bok katmaz kendinizi kandırmayın
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Katmazmı? Pratik ingilizceyi ben o şekilde geliştirdim. Kimseyide kandırma gibi bi amacım yok ayrıca o kart satma konusundada ciddiyim :D . Ha şimdi ingilizce pratiği rus turistlerle uyguluyorum o ayrı :)
Öne çıkan mesajlar