Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 süper yaratıcı yav.manueldir bence.planladıktan sonra sadece çok uzun pratikler gerektirirki ondan da kaçmıcak psikopatlar vardır :D
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Abi manuelle kim uğraşır, programlamışlardır, çok zor bi şey diil :P Yalnız harika
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ha siz ışıkları mı manuel yakıp kapatıyorlar diyorsunuz. O otomatiktir. ben yılan oyununu biri oynuodur manasında manuel dedim, öncedn programlanmış şekilde gitmiyordur. Bi tane şirket mi ne yapio bunu zaten tetrisi var çeşit çeşit hareket eden versiyonları fln var
brutality Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bunu Türkiyede yapmaya kalksan tam ortasında elektrikler gider ziyan olur.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 aquila said: manuel ne ya? yani diyolarki orada gerçekten ışığı açıp kapatan insanlar var
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 wallahi bravo ben bunun birde bir kampüste belirli odaların ışıklarını yakarak kalp yaptığını görmüştüm
Öne çıkan mesajlar