Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 az evvel 2. defa izledimde (daha önce izlediğimden hiçbişey hatırlamıyorum nasıl izlemişsem) filmin sonunda piyanolu bi şarkı var hüzünlü bişey böyle belki daha önce açılmıştır ya da bi başlığın altında şarkının adı yazılmıştır ama dediğim şarkı olup olmadığından emin olamayacağım için sorma ihtiyacı duydum. edik: biyerinde cümleye başlamışım yarım bırakmışım löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 mad world -gary jules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 mükemmeldir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 evet gerçekten müzik başladığı anda böyle bi garip oldum anlatılmaz aniden içine çekti beni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o şarkı olmasaydı muhtemelen filme o ne lan öyle bi b.k anlamadım tarzında bir eleştiri getirecektim ama o şarkı öldürdü beni. herşeyi özetledi,bitirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 of yaa şarkıya bak yaaa :) açınca insanın suratına önce bi gülümseme getiriyor sonra hafif bi hüzün getiriyor... adamı psikopat yapar bu şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hicbi sekilde gulumseme getirmiyo o sarki insanin yuzune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 direk ağlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bilemicem ben ilk açtığımda bi gülümseme geldi vallahi :) belkide şarkıyı bulduğumdan dolayıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Madcat said: o şarkı olmasaydı muhtemelen filme o ne lan öyle bi b.k anlamadım tarzında bir eleştiri getirecektim ama o şarkı öldürdü beni. herşeyi özetledi,bitirdi :D aynen, direk şarkı bitiriyordu zaten. güzel filmdi aslında baya beğenmiştim. hatta olcaktı bi dvdde açıp bi izliyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 the dreams in which im dying are the best ive ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 mad world'den nefret ediyorum çünkü o muhteşem soundtrackteki ambiyansın lafı geçmezken her yerde mad world. seneler geçti hala mad world, başka filmlerde, dizilerde. aarrgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 +128379284 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya love will tear us apart? joy division(L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Echo and the Bunnymen- Killing Moon. da diyelim ayrıca. bi de bu filmdeki ave maria, tüylerimi diken diken etmişti, ufgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar