oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bi açık daha bulmuşlar. http://www.chip.com.tr/konu/Chrome-da-bir-guvenlik-acigi-daha_8575.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kariyer.net te sıçıyo chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben beğendim açıkcası gayet iyi olmuş bir kaç ay içinde daha stabil duruma gelir ve 1 yıl içinde firefox la kafa kafaya gidebilecek duruma geleceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 auto update olayi bazi durumlarda sinir bozucu olabilecek olsa da genel olarak guzel birseymis. ajax sorunlari filan .29 buildinde bayagi cozulmus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dün wow'un armory sayfasını denedim normalde 1 tane açarken bile kasıp tarayıcı tıkayan sayfada aynı anda 3-4 tane farklı charın armorysini açtım inanılmaz hızlı biçimde açıldı, işte o an kalktım ve ayakta alkışladım chrome'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 unChrome diye bişe çıkmış. google bilgi gönderilmesini engelliyormuş. kullananlara duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 chrome flashlarda youtube da falan acaip sıçıyo ya görüntüsü çok güzel de yani kullanmak da istiyorum ama çok fazla tkaılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Stabil versiyonunda eminim daha iyi olacaktır bende begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bi gazla bi gece kullandım sonra bu daha ermemiş diyip operaya geçtim, sonra tekrar firefoxa döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bazı flash tabanlı siteleri hızlandırması dışında pek bir olayını göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 WoW Armory sayfaları da baya hızlı açılıyo cidden. Firefox'un anasını ağlatıyo o sayfalar mesela bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya beyler tum sayfaları okumadım da su ikisine acilen ihtiyacım var; mouse gestures adblock kullanabiliyo muyuz simdi chrome'da bunları? cok hosuma gitti alet kolay kolay vazgecemiycem bundan. ama addonlar hakkaten onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Malesef yok diye biliyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 daha çok yeni ya. güzel olcağı belli ama beklemek lazım. hele bi adam akıllı versiyonu çıksın kullanırız elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 belki aranızdan bilen vardır ama ben biraz önce tesadüfen farkettim ve araştırdım; ie8 de threading problemini chrome gibi tabları farklı processler olarak çalıştırarak çözüyor. bu temelde chrome'un en büyük yeniliği gibi görünüyordu.. oysa ie8 ile çok önceden de duyurulmuş.. kaldı ki bu mantık daha önce jcreator'da (ide) da kullanılmış misal.. çok yeni bir şey de değilmiş. galiba google pazarlama konusunda çooook daha ileride ya da kullanıcıları olarak biz fazlasıyla kabullenmişiz google'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 about:network about:stats about:dns about:memory about:internets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ilk eklentiyi yapmışlar chrome'a greasemonkey uyarlanmış. adı da greasemetal. http://www.chip.com.tr/konu/Google-Chrome-a-ilk-eklenti-GreaseMetal_8640.html direk link vermeye üşendim yazarken. :D sitenin adını yazdım sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oper olmamış bu sefer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bu daha beta. Çok sevimli yapmışlar. Google'a yakışmış. Kullanın, kullandırtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 download varken unutup kapatiyorum pencereleri bazen gidiyor downloadım. engelleyemiyormuyuz bunu? uyarsa bizi falan çıkmadan download var hacı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 download'ın gitmiyor pencereyi kapatınca. sag ustteki ingiliz anahtarından menuyu ac, orda indirilenler var. yeni bi sekmede indirdiklerini acıyor. eger indirme devam ederken pencereyi kapattıysan da yine burdan takip edebilirsin inen dosyayı. simdi bak bakalım kac kez indirmissin aynı dosyayı sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sdfsdf yok abi biliyorum orayı açmayı ben programı tamamen kapatınca bakıyorum oraya yükleme iptal edilmiş gibi duruo hareketsiz hız falan yok. hani firefox da sorarya indirilen dosya var cıkmak istiyormusun diye,sormuyor chrome :/ deniyeceğim yeniden ama önce su vb studio insinde :P riske atamıyorum onu :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Qui said: Bu daha beta. Çok sevimli yapmışlar. Google'a yakışmış. Kullanın, kullandırtın. yep (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Adblock isterük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amesron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben şu anda Google Chrome'yi kullanıyorum ve gayet güzel.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar