Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Google Chrome (Web tarayici)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben beğendim açıkcası gayet iyi olmuş bir kaç ay içinde daha stabil duruma gelir ve 1 yıl içinde firefox la kafa kafaya gidebilecek duruma geleceğini düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
dün wow'un armory sayfasını denedim normalde 1 tane açarken bile kasıp tarayıcı tıkayan sayfada aynı anda 3-4 tane farklı charın armorysini açtım inanılmaz hızlı biçimde açıldı, işte o an kalktım ve ayakta alkışladım chrome'u.
Mesaj tarihi:
ya beyler tum sayfaları okumadım da su ikisine acilen ihtiyacım var;
mouse gestures
adblock

kullanabiliyo muyuz simdi chrome'da bunları?
cok hosuma gitti alet kolay kolay vazgecemiycem bundan. ama addonlar hakkaten onemli.
Mesaj tarihi:
belki aranızdan bilen vardır ama ben biraz önce tesadüfen farkettim ve araştırdım; ie8 de threading problemini chrome gibi tabları farklı processler olarak çalıştırarak çözüyor. bu temelde chrome'un en büyük yeniliği gibi görünüyordu.. oysa ie8 ile çok önceden de duyurulmuş.. kaldı ki bu mantık daha önce jcreator'da (ide) da kullanılmış misal.. çok yeni bir şey de değilmiş.

galiba google pazarlama konusunda çooook daha ileride ya da kullanıcıları olarak biz fazlasıyla kabullenmişiz google'ı.
Mesaj tarihi:
ilk eklentiyi yapmışlar chrome'a

greasemonkey uyarlanmış. adı da greasemetal.

http://www.chip.com.tr/konu/Google-Chrome-a-ilk-eklenti-GreaseMetal_8640.html

direk link vermeye üşendim yazarken. :D sitenin adını yazdım sadece :D
Mesaj tarihi:
download'ın gitmiyor pencereyi kapatınca.
sag ustteki ingiliz anahtarından menuyu ac, orda indirilenler var. yeni bi sekmede indirdiklerini acıyor. eger indirme devam ederken pencereyi kapattıysan da yine burdan takip edebilirsin inen dosyayı.

simdi bak bakalım kac kez indirmissin aynı dosyayı sdfds.
Mesaj tarihi:
sdfsdf
yok abi biliyorum orayı açmayı
ben programı tamamen kapatınca bakıyorum oraya yükleme iptal edilmiş gibi duruo hareketsiz hız falan yok.
hani firefox da sorarya indirilen dosya var cıkmak istiyormusun diye,sormuyor chrome :/

deniyeceğim yeniden ama önce su vb studio insinde :P riske atamıyorum onu :9
  • Yeni Oluştur...