Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 elenmeyiz, geçen sene gibi kupa bizim gene bu arada bu forumda bazı futbol yorumcuları chelsea ilk gruptan 3. çıkar diyordu eheh[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bismillah 2 oldu ne oluyor yahu bizim takım çok kötü bugün[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 deprtivo 2-0 milan dk.34 valeron[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 35. dakika valeron 2-0 aman diyim milan da gitmesin artık iyice yalan olur şampiyonlar ligi[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Abi İki oldu elenmesin lam milan... yok canım daha neler? Atacaz şimdi bitane CANTEREMO FINO ALLE MORTE! INNALZANDO I NOSTRI COLOR! È UNA CANZONE CHE MI VIEN DAL CUORE! ALÈ ALÈ ALÈ MILAN ALÈ ALÈ... FORZA MILAN!!![signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 alıcaz kupayı alıcaz seedorf, pirlo, kaka, schev ne yapacağı belli olmayan oyuncular, tam maç gitti derken atarlar golü[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 hass noluyor yahu, şaka maka elenmeyelim[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 yok artık! 3-0.. luque[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 vaffanculo! che hanno fatto![signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Abi ben ikinci yarıyı izleyemeyecem, kalbim kaldırmaz. Allah davul etsin ya herifler 3 tane atı verdi lan ne şom ağızlıyım ben ya üff üüüüüüüüüffff.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 lyon porto maçında ilk devre sonucu 1-1 (6' Maniche ; 14' Luyindula) lyonun işi baya zor ilk maç 2-0 olduğundan. 3 gol atmaları lazım. ama zaten onlar da çıkmasın yeter bu kadar rezillik[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 daha fazla rezil olduğumuzu hatırlamıyorum 4-0 oldu allahım yarabbim[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ama oha artık 4-0 nedir ya![signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 oturt inzaghiyi rui costayı kenara formu düşen kaka ve tecrübesiz tomasson u oyuna koy pehh pehh hayal kırıklığı[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 yeehhhaa işte gerçek şampiyonlar ligi zevki sürprizlerle dolu bi sene önce monaco şimdi de deportivo dünya dewlerini dewirdiler hem de kimsenin beklemediği bi zmnda hll olsun çok zewkli olucak final maçı sürpriz takımların kapışması olucak. kimse tahmin yapamicak maçın sonucuyla ilgili. çünkü onlar sürpriz takımlar heran herşeyi yapabilirler :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Abi sahaya göktaşı düşmezse elendik dicemkorkuyorum çok şom ağızlıyım bugün. Bide sahaya göktaşı düşermiş. E ozaman beni şıh ilan edersiniz ehehe. : ([signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 yalnız deportivo sürpriz takım falan değildi bu sene yani herkes çeyrek finale çıkabilicek güçte olduklarını biliyorlardı ama milan'ı elemeleri büyük sürpriz olucak deportivo kalan takımlar için en güçlü, büyük ihtimal başka sürpriz olmazsa onlar kazanır kupayı ama milan geçebilirsede bu turu kupayı kimseye kaptırmaz[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 deportivo havada karada eler chelsea'yi avrupa'nın en iyi takımını eledi 2 saniye önce[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 deportivo 4-0lık net skorla yarı finalde...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 öteki maç sonucu: Lyon 2-2 Porto Yarı final eşleşmeleri: Monaco - Chelsea Deportivo - Porto[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 deportıvo kupayı alırsa bızım lıg sampıyonu champ lıg e dırekt gıdemıyodu galıba ? net bılen varmı ?[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: LvL_Sabo, 06 Nisan 2004 23:50 tarihinde demiş ki: deportivo çıkarsa hakem sayesinde çıkıcak ilk maçın hakkı 7-1 iken. 1 bariz golü ofsayt ile yedi, inzaghi, shevchenko ve tomasson'un da %100'lük 3 pozisyonunu ofsaytla kesti (%100 derken bomboş 20 metrelik alanda karşı karşıya pozisyonlar) bu yazı hatırlatma niteliği taşımaktadır[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Raid3r, 06 Nisan 2004 23:47 tarihinde demiş ki: harika! deportivo da çıkarsa yarı finale muhteşem olacak! yıllardır en muhteşem cllerden birine tanık olacağız oleyyyyyy oley oley oleyyy deporrrtivoooooo hahaha harikaaaaaa!!! uyumuşum eve gelince saatlerce bi uyandım arkadaş 4-0 dedi milana koyiim yine domine etmişler clyi dedim livescore.com a bi girdim auehhea :) harika yaaaa. cl nin kitabı baştan yazılıyor!! kahrolsun devler!! yaşasın orta-ileri düzey avrupa takımları!!! tek üzüldüğüm lyonun elenmesi. ilk maçın da sadece başını izlemiştim aynısıydı. lyon oynamıştı atamamıştı sonra porto atmış. bu maç da öyle lyon saldırdı porto 1 kere geldi gol. yazık lyon bence çok iyi takımdı. her neyse böyle cl'nin keyfi çıkarılmaz mı yaa :) chelsea da elenirse yarıfinalde iyice harika olur. ama onlar yine milan real manchester gibi dev değil en azından sadece oyuncular iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 deportivo mu çok iyi oynadı yoksa milan mı batırdı anlayamadım. Milanlı oyuncularda maç boyu bitse de gitsek havası vardı. Ama deportivolular da öyle güzel paslaşıyorlarkı bende rakip takım oyuncusu olsam bende dalıp izlerim :-P Cl ye ayrı bir renk kattı bu olaylar...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Yan hakem berbattı 3tane ofsaytlan ilgisi olmayan pozisyonda ofsayt verdi gerçi deportivo'nun çıkmasını istiyordum adamlar her sene son 8e giriyorlar en azından[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar