dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 küçük ellerinden tuttum sonra o nefesine hakim olmaya calisirken saclarında dolandi parmaklarım. sarımsı, yumusacık. bal rengi gözleri, fındık burnu ürkek bakısları. ellerini tuttum, kalbine dokundum.
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dunno said: küçük ellerinden tuttum sonra o nefesine hakim olmaya calisirken saclarında dolandi parmaklarım. sarımsı, yumusacık. bal rengi gözleri, fındık burnu ürkek bakısları. ellerini tuttum, kalbine dokundum. sonra da opustuk. sonuclandi mi smdi
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 purtoneskin hayat amacı beni kotulemek
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fede said: sonu çok aceleye geldi. =)
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dunno said: purtoneskin hayat amacı beni kotulemek sen benim için bir ons sin. başı yok şiyirinin ayrıca.
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 siirlere baş gerekmez ki. bi govde, icinde biraz kırığından da olsa kalp yeter.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dunno said: purtoneskin hayat amacı beni kotulemek purtonesk bişi diyosa bişi diyodur. biz de inanalar olarak onun peşinden gideriz. purtonesk buralarda yönetir.
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 lexius saykodelik avatarını çok beğendiğimi belirtmeden edemeyeceğim.
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ginaly, koyunum diyosun ve bundan gurur duyuyosun. pes
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 biliniz ki purtonesk bizlere diagonal kibrit kutuları verdi.
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dunno said: ginaly, koyunum diyosun ve bundan gurur duyuyosun. pes ginaly benim kuzum, doğrudur. ginaly <3 mavi diagonal kibrit kutusundan çıktı. tıpkı küçük prensin kuzusu gibi bişey. çok tatlı^^
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Lexius said: uzat bence biraz daha havada kalmış Evet havada kalmış
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 altıma sıçtım şu yorumları okurken gülmekten. 1-sora öpüştük oldu mu 2-sonu çok aceleye geldi vs vs vs ...
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dunno said: dunno said: küçük ellerinden tuttum sonra o nefesine hakim olmaya calisirken saclarında dolandi parmaklarım. sarımsı, yumusacık. bal rengi gözleri, fındık burnu ürkek bakısları. ellerini tuttum, kalbine dokundum. sonra da opustuk. sonuclandi mi smdihahahaah :) aceleye gelmıs sonu :) ps :yazılmıs gormedım :)
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dunno said: dunno said: küçük ellerinden tuttum sonra o nefesine hakim olmaya calisirken saclarında dolandi parmaklarım. sarımsı, yumusacık. bal rengi gözleri, fındık burnu ürkek bakısları. ellerini tuttum, kalbine dokundum. sonra da opustuk. sonuclandi mi smdi peki sonra ne oldu ben onu merak ediyorum :D
>:O Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dunno said: küçük ellerinden tuttum sonra o nefesine hakim olmaya calisirken saclarında dolandi parmaklarım. sarımsı, yumusacık. bal rengi gözleri, fındık burnu ürkek bakısları. ellerini tuttum, kalbine dokundum. taşşaktan bahsediyo lan direk
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kıçımı silsem tuvalet kağıdına bundan daha lirik yazar aq
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bal rengi fındık burnu ne arkadşım, karnı acıkan romantik şiir yazıyo.
Öne çıkan mesajlar