dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 küçük ellerinden tuttum sonra o nefesine hakim olmaya calisirken saclarında dolandi parmaklarım. sarımsı, yumusacık. bal rengi gözleri, fındık burnu ürkek bakısları. ellerini tuttum, kalbine dokundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 uzat bence biraz daha havada kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 giriş gelişme var ama sonuç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bildiğin kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok o kadar değil. ışığı gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dunno said: küçük ellerinden tuttum sonra o nefesine hakim olmaya calisirken saclarında dolandi parmaklarım. sarımsı, yumusacık. bal rengi gözleri, fındık burnu ürkek bakısları. ellerini tuttum, kalbine dokundum. sonra da opustuk. sonuclandi mi smdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bariz kötüymüş hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 purtoneskin hayat amacı beni kotulemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sonu çok aceleye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fede said: sonu çok aceleye geldi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dunno said: purtoneskin hayat amacı beni kotulemek sen benim için bir ons sin. başı yok şiyirinin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 siirlere baş gerekmez ki. bi govde, icinde biraz kırığından da olsa kalp yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dunno said: purtoneskin hayat amacı beni kotulemek purtonesk bişi diyosa bişi diyodur. biz de inanalar olarak onun peşinden gideriz. purtonesk buralarda yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 lexius saykodelik avatarını çok beğendiğimi belirtmeden edemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ginaly, koyunum diyosun ve bundan gurur duyuyosun. pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 biliniz ki purtonesk bizlere diagonal kibrit kutuları verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dunno said: ginaly, koyunum diyosun ve bundan gurur duyuyosun. pes ginaly benim kuzum, doğrudur. ginaly <3 mavi diagonal kibrit kutusundan çıktı. tıpkı küçük prensin kuzusu gibi bişey. çok tatlı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oh beybi sçs (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Lexius said: uzat bence biraz daha havada kalmış Evet havada kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 altıma sıçtım şu yorumları okurken gülmekten. 1-sora öpüştük oldu mu 2-sonu çok aceleye geldi vs vs vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dunno said: dunno said: küçük ellerinden tuttum sonra o nefesine hakim olmaya calisirken saclarında dolandi parmaklarım. sarımsı, yumusacık. bal rengi gözleri, fındık burnu ürkek bakısları. ellerini tuttum, kalbine dokundum. sonra da opustuk. sonuclandi mi smdihahahaah :) aceleye gelmıs sonu :) ps :yazılmıs gormedım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dunno said: dunno said: küçük ellerinden tuttum sonra o nefesine hakim olmaya calisirken saclarında dolandi parmaklarım. sarımsı, yumusacık. bal rengi gözleri, fındık burnu ürkek bakısları. ellerini tuttum, kalbine dokundum. sonra da opustuk. sonuclandi mi smdi peki sonra ne oldu ben onu merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dunno said: küçük ellerinden tuttum sonra o nefesine hakim olmaya calisirken saclarında dolandi parmaklarım. sarımsı, yumusacık. bal rengi gözleri, fındık burnu ürkek bakısları. ellerini tuttum, kalbine dokundum. taşşaktan bahsediyo lan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kıçımı silsem tuvalet kağıdına bundan daha lirik yazar aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bal rengi fındık burnu ne arkadşım, karnı acıkan romantik şiir yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar