Peka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 makina format falan oldu , şimdi oyunu baştan kurdum update ederken textures'te dosyaların birisine gelip kaldı 3 kere şimdi tam update e başlamadan start gözüküyor "connected .." yazarken 1 saniye orda start a basıverdim giriyor server secim ekraninda takiliyor napabilirim tavsiyesi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 şimdi zor cevapg elir buna herkez oyunda tabi , kapandı explorerlar icq lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 update yapma abi direk sistem dizini altındaki l2.exe ile çalıştır, tabi hiç update yapmadan denedim bunu, update yarıda kalınca olur mu bilmiyorum...[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Log-In serverlarInda bir problem olduguyla alakali duyuru vardi sitelerinde.Sorunun ondan kaynaklaniyor olabilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 evet loginde sorunda var bende bi 5 dakika durmadan deniyerek şansa girdim içeriside zaten hafif lag lı[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar