nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 izmir de kac tane guzelyalı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Masteis said: anaa yakınmışsın lan bana. bende güzelyalı ortaokulun ordayım şu köprü hebelesinin olduğu taraflarda. anaa yakınmısız evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bilmem... adanadayım ben... ama benim oturduuum yerde güzelyalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eheheh ama pak topagın konusuna bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 topaa sonradan atladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ehehe olur oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 adana olsaydı banada yakın olurdun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 çık bakim dışarı görim boyunu posunu auheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Geçenlerde İzmir-Karaburun'daydım çok felaket bir gökgürültüsü+yağmur kombosu vardı. Biri kesilmeden öbürü başlayan bir gökgürültüsü bombardımanı vardı resmen. Güzeldi bi yandan :P Sonunda buraya da yağdı güzel oldu ama. Birde görebilseydik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 güzelyalıda şahane yağdı yahu. balkondan bir çıkardım kafayı bir baktım bütün millet balkona pencereye çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ewet dün gece bu saatlerde gök gürlüyordu bornovada arada aydınlanma oluyordu zaten saat 3 civarında da yağmaya başladı biraz ucundan acıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 aman abi yağsın da dolsun şu barajlar... malum 10ayımı orda geçircem gelemem ben su elektrik kesintilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Dünden önce 30 günlük suyu vardı İzmir'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 o gök gürlemeleri ve yagmur esnasında basket oynuyorduk güzeldi yagsın yagsın barajlar falan dolsun taşsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar