thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bunlar güzel şeyler sevindim senin adına...ama fazla kaptırma kendini sonra çok üzülürsün...test edildi onaylandı.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dunno said: icirirsen biseyler yasarsin diil dediim. gercek anlamda hoslanmazsan icki icmemissen opmezsin karsindakini bence. libido-zaman eğrisini de hesaba katmak lazım dunno said: Sir Clexcier said: abi be ama güzel bişey tekrar sevmek birini tebrik ediyorum uzun bir sürenin ardindan ilaç gibi geliyor inancin gelio aska. bi mesajiyla bile eriyorum ole yani=) işin içinde sms varsa o ilişkiden hayır gelmez. nasıl da artiz konuşuom, abavv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ginaly said: dunno said: icirirsen biseyler yasarsin diil dediim. gercek anlamda hoslanmazsan icki icmemissen opmezsin karsindakini bence. libido-zaman eğrisini de hesaba katmak lazım dunno said: Sir Clexcier said: abi be ama güzel bişey tekrar sevmek birini tebrik ediyorum uzun bir sürenin ardindan ilaç gibi geliyor inancin gelio aska. bi mesajiyla bile eriyorum ole yani=) işin içinde sms varsa o ilişkiden hayır gelmez. nasıl da artiz konuşuom, abavv yok be abi sms candır ama cok abartmican dakka başi nappion =) aşkim =) felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dunno said: icirirsen biseyler yasarsin diil dediim. gercek anlamda hoslanmazsan icki icmemissen opmezsin karsindakini bence. +1 bence zaten bi kişiden hoşlandığını anlamanın en kesin yolu budur. kafan normalken öpebilmeyi istemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 31 32 33 34 35...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 öpmek ne ya tükmüklü tükmüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dil olayı var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dil mil. abi sakin bakin uyari da gelmis. LUT FEN plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ginaly said: dil olayı var bide özür dilerim typo var, dilovası var bide dicektim. dilovası var, fabrikalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ya dil felan ne varki bunlarin konusulmasi uyari falan gerektiriyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 lılılılılılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 slickers said: lılılılılılı ahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 slickers said: lılılılılılı bunla ilgili bir karikatür olcakti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 onla ilgili telif hakkımı isterim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 uyari 3 topici garbagelamayin dil'inizi tutun iki dakika da konu amacindan sapmasin ne diyoduk ha ask kapiyi calmis ding dong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 siparişiniz geeldii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yalnış gelmiş. sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 garbagea tasialim raatca konussn kim ne istiosa? bana uyar desem ayıp bisey yapmis olmam d mi? konuyu acanın garbage a gitmesini engellemeye calismasi gerekio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 şu içkiliyken öpüşmek olayını hiç anlamadım ben öpüşmek isteyen içmedende öpüşür :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 JD said: şu içkiliyken öpüşmek olayını hiç anlamadım ben öpüşmek isteyen içmedende öpüşür :( işte orda içki bahane böyle kendini rahat hissediyorsun ya güya o rahatliktan öptüm fln diyebiliyorsun öteki gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 içkiliyken karşındakiy ile öpüşme armorun daha az oluyo. yani şimdi çirkin kadın yoktur az votka vardır olayı gibi. güzel gözüküyo. ama içkili değilken öpüşebiliyorsan daha bi güzel yani. (sıvadım) he tabii abazalık level ı çok yüksek olunca bu tarz bi armor olmuyor elinde. abazalık level ı ile öpüşme armor u ters orantılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ilk mesaj çok tatlıymış hugunudasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Sir Clexcier said: JD said: şu içkiliyken öpüşmek olayını hiç anlamadım ben öpüşmek isteyen içmedende öpüşür :( işte orda içki bahane böyle kendini rahat hissediyorsun ya güya o rahatliktan öptüm fln diyebiliyorsun öteki gün işte her zaman öyle değil bence. sonuçta çok alkol alsan öpmek istemediğin birinide öpebilirsin. (öyle bi anım yok şükür ama sarhoşken hiç hoşlanmadığım -ve yani 100% eminim bundan- bi insana sulanmışım bende zamanında) ama normalkene...biraz kasar o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar