Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Merhabalar sahip oldugum ram ve alıcagım ram hakkında birkac sorum olucaktı. 4 gb ramim war 64 bit işletim sistemimde şu anda.Ben bunu 2x1 gb ram alarak 6 gb a gecircem.Manyak mısın 4 gb neyine yetmıo demeyin:) Hızda artış %kac olur tahmininizce ve cesitli opsiyonlarla? ( sanal bellek ayarları konusunda öneriler verebilirsiniz bu konuda bilgim var.) Kullandıgım 4gb ram 2x2 gb kingston idi.Yeni alacagim ramler hi-lvl 2x1gb ramler. Bunlar arasında uyumsuzluk sorunu yaşanma ihtimali olur mu veya uyumsuzluk yasıyanlar oldu mu. (Ramların hepsinin hızı 800mhz,kendi aralarında dual channel yapacagım.:) Şimdiden cevaplar için teşekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 6gb ın hepsini görcek mi makine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 rendering falan yapmıyosan hızda bir artış olacağını sanmıyorum. 4gb yeter de artar zaten. hangi alanda performansa ihtiyacı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Madcat said: 6gb ın hepsini görcek mi makine? 64 bit işletim sistemi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 1-2 arası hayvan gibi fark ediyor 2-4 biraz fark ediyor 4-6 pek fark edeceğini sanmam bi noktadan sonra iş ekran kartı ve işlemcinde yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bhu kdr hızlı cevaplar beni hayran etti size walla:D Ben MMo playerim.Yani Net uzerinden oyun oynuorum genelde.En son çıtada sayılmaz ama sistemim şu anda şöle amd x2 6000+ Ati Hd 3870 4gb ram Peki fazla mal göz cıkarmaz tavrı takınabilir miyim.Cunku ramlari ucuza alıcam baya. Bi de uyumluluk konusunda bir fiktri olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 mevcut mmolara gayet yeterli 4 gb, yalniz ekran kartina upgrade iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hiçbi işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 %2 falan arttırsın anca.. minimuma göre gidersin her zaman.. amd'leri bilmiyorum ama herhalde o ya da 3870'e göre limitlenmişsindir. o ram anca ağır render, analiz yapıyorsan işlerin çabuk sıraya sokulmasında işe yarar.. gerisi yine diğerlerine bağlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 3870'e limitlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Başka topic açmıyım burdan sorayım, 1gb 677mhz ram var, 1gb daha alacam düzgün çalışması için onu da 677mhz almam lazım di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 evet 667 alman lazım. 800 alsan bile 667 hızında çalışır. en düşük olana göre hareket eder yani kısaca. sen 667 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 peki kingston mı twinmos mu? su an bendeki kingston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 aynı marka almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar