xheana Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Kronosh, 06 Nisan 2004 19:13 tarihinde demiş ki: said: Baggio, 06 Nisan 2004 16:47 tarihinde demiş ki: Abidik gubidik 'muz aromali set, haciyagi ile kutsanmis scimitar' gibi scriptler yerine duzgun bugfix ve sistem scriptleri, kaliteli bir staff, duzgun bir kayit ve guvenlik sistemi, 350 veya uzeri kullanici limiti, 100 gb dosya indirmemize gerek kalmadan oynayabilecegimiz default hues/verdata/map. Bir de abartilmamis, skill/stat caplere uyan, caktirilmayan editler :) Bir free shardda edit olmamasi imkansiz, hicbirsey olmasa adminlerin cani sikildiginda oynamak icin charlari olacaktir, ama bunlari en guzel magicallerle donatip allskills 1000 cekmeye gerek yoktur tabii ki, mantikli pvp karakterleri olmalari makbuldur. ben tam tersini düsünüyorum pvp shardları var girip orda oynarlar. player char acan ownerler varsa zaten biraksinlar ultima online i emek var karsıda yediremezsin. bizde plevel 4 lerde x add set komutları kapalı. Ne Tesadüf.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr
xheana Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ayrıca ben player olarak düşündüğümde oynayacagım shard da ilk aklıma gelecek şey player sayısıdır.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr
Delinquent Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Hava kararmadan eve donsun.[signature][hline]'crimson legend'
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Yeni Bir uo Serverinden ne bekleriz. Biz çok şey bekleriz Mesela Açılır açılmaz Ph açılsın hatta Power minute Hatta ve hatta Power Second Anında skillerimiz o shardın skill cab'ini yırtacak şekilde artsın Girer girmez 100k cebimizde olsun hatta bir tower yapılmış döşenmiş şekilde olsun ki biz de rahat rahat adam öldürelim geyik yapalım eh oyunun zevkide burada değilmi. :) Benim Sunucudan beklediğim bir şey yok Aslında sunucudan fazlaca bir şey beklemeye gerek yok. Tek kişi bile olsanız bu iş yürür. Benim istediğim Kendini bilen player. oyunda ne amaçla olduğunu kendi yolunun ne olduğunu gözünü kapattığında Kendini ne hissettiği çok önemli. Düşünün bu gün burada asdasdas diye dolaşan playerların yarın bir gün çocukları olacak onların nasıl dolaşacaklarını az çok kestirebiliyorum. Ani bir dönüşle konuya geri dönüyorum. Bir shardda olması gereken bir kaç şey söyleyeyim playerların istedikleri ilgiyi görmeleri. İşini bilen Staff. ve oyunun ekonomisinin abartılmaması. 1gb Oyun haricinde 1 gold pieces ile karşılaştığınızı düşünün bir de 1 milyon gold pieces ile bence ekonominin bu kadar abartılmaması ve düzenlenmesi şart. ( biraz afallayacagız ama olsun ) Sonuç olarak her iki tarafında kendisinden bir şeyler katması lazım her şeyi shard sahiplerinden beklemek çok saçma. Siz oynuyorsanız onlarda oynatıyorlar..[signature][hline]sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yuva+yikan+oyunlar Ring Of Life Owner
Delinquent Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bir kere o eli indirsin.[signature][hline]'crimson legend'
in_NoMine Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Başında sen ol yeter :) Bide ara sıra bizi diskoya götür[signature][hline]Bööööö [Bu mesaj in_NoMine tarafından 07 Nisan 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Thierry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Yeni bir serverdan ne beklersin diye yazmışsın genelde playerlerin beklentileri hep aynı değişiklik dünya farklı ve yeni itemler npcler v.s bende aslında bir player olarak bunları göz önünde bulundurarak bir server hazırladık bir kaç güne kadar açılacak Dünya Farklı Yeni itemler Yeni Npcler Yeni evler Yeni binekler Yeni Renkler(Özel renkler Stafflara ait deil bence onlar playerlerin hakkı) 24 saat online staff (Bu benim için çok önemli bir konu) Jail sebebi fazla bulunmayan Sadece speed ban sebebidir İnj v.s gibi nedenler olmadan bir playerin banlanmaması(acc emek ile oluştuğu için) Makro serbest(isteyen istediği kadar makroya bırakır nede olsa makina başında olmamasada oyunda online, kişiyi temsil ediyor) Skill kasmak ise ne çok zor nede çok kolay tam arası MultiClient Serbest :)) siteden indire bileceksiniz Farklı bir ırk sistemi : tüm ırklar birbirine ihtiyac duyacak Rp yapıp yapmamak kendilerine kalacak İnşallah güzel olur ve beyenirsiniz Tabiii şunu unutmamak lazım tüm yardımları için fausta teşekkürler..[signature][hline]Noir Staff www.noir.gen.tr
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 in_noMine ve Thierry diye ayri 2 acc acmana gerek yoktu, digerinin sifresini falan mi unuttun?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Faust'un ipsi de ayniymis bu iki balonlu arkadasla, tesadufe bak be.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Thierry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 iki acc açmadın emin olun in_nomine benim yakalış 10 senelik arkadaşım faust ise benim kardeşim sayılır çünkü aramızda yaş farkı varda :)[signature][hline]Noir Staff www.noir.gen.tr
Faust Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 selam baggio. bu arkadaşlar'da staff üyeleri. hatta sunucu sahipleri. bir account açıp yorum yapmak istediler. bir artniyet yok sanırım?[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Hatta bahse girerim ayni kafedesiniz? Ip'lerinizin ayni olmasi ve iki yeni acc ile sana destek verilmesi gibi tesadufler yanlis anlamama sebep oldu degil mi? :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Faust Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 evet aynı kafedeyiz. bana destek verilmesi gibi birşey söz konusu değil. sunucu için hepimiz çalışıyoruz.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
in_NoMine Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Her şeyden kıllanmaya gerek yok... Aynı kafeden aynı ip olması kadar doğal bişi yok sanırım... Ben kafe sahibiyim ve tel numaram 0 532 396 77 35 ararsanız üçümüzede ulaşa bilirsiniz... Bide faust gibi bir insanın 3 yada 5 yada abartıp 15 ayrı nickle girip kendini övmesine gerek yok sanırım...[signature][hline][email protected]
Roanoke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Tel numarasi verecek kadar abartılıcak bisi yok yaw Baggioda aynı ip deki belirtiyor surekli bence bunda alınıcak bisi yok sakin olalım..[signature][hline]Worldbuilder Quaxis 2 Roanoke...
Faust Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 sen sıkma canını biz sakiniz :)[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 isteyen istediği kadar üyelik alabilir sanırım değilmi arkadaşlar hem adam kafeden oynuyormuş o kafedende sadece bir kişi üye olabilir diye bişey yok baggio yetkili olman saçma sapan konuşmanı gerektirmez aksine dikatli konuşmanı gerektiri böle milleti küçük düşürmeye çalışma uslubuna dikkat et
Faust Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 of siz ne diosunuz ne küçük düşürmesi :) adam şaka yapmış.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
xheana Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Tekrar Başarılar.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Thierry o kadar konusuyosun ama verdıgın sıtenın url sı bıle bozuk yanı sızın yapacagınız serverdanda suphe edıyom[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯
schaker777 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 valla ben amator staff gormeyeyim bana yeter[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq icin ozel msj C'est la vie
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 İlk ßa$ta ßa$arılar Dilérim. 1-En ßa$ta iyi bir sunucu ve ßaqlantı 2-Scp ler Kesinlikle O servere Ozqu Olucaq [dierlerinden farkı olmalı her yonden] 3-İyi Bir Staff Kadrosu 4-qerisi qelir zatee..[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Helal faustuma Yakışır =) ben bişey istemiom cünki adamların herşeyi perfect...[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 valla ben amator staff gormeyeyim bana yeter [hline] Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq icin ozel msj C'est la vie [hline] abi imzanın başına i] small] Sonuna small] i] tabi sağdaki lerin başına / koycan =) yazarsan cok seviniriz cok yer kaplıyor ve cok cirkin görünüyor[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Nisan 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar