Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir uo serverindan ne beklersiniz?

Faust

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaslar.
yakinda bir server aciyoruz.
neredeyse 2-3 gun var.
beklentilerinizi duymak istiyoruz.

evet soru:
Yeni bir uo serverindan ne beklersiniz?![signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki:
ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel Bir Server
Güzel Bir Sunucu
Güzel Bir Hizmet.
Güzel Bir Harita
Güzel Donanım
Güzel Scriptler
Güzel Playerler
Güzel Bir Site
Iyi Bir Staff/Player Ilişkisi...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 05 Nisan 2004 22:57 tarihinde demiş ki:
Güzel Bir Server
Güzel Bir Sunucu
Güzel Bir Hizmet.
Güzel Bir Harita
Güzel Donanım
Güzel Scriptler
Güzel Playerler
Güzel Bir Site
Iyi Bir Staff/Player Ilişkisi...

+1 + değişik bir bakış , yeni eşyalar/giysiler , güzel bir websitesi , online olabilme sorunu yaşamayan staff , destek alınca yerli yerine oturacak yani havalanmayacak sunucu (2-3 gün sonra kapanmasın) , fazla skill zorluğu olmaması ayrıca kaliteli player alımı.(Karakter Geçmişi alarak açmak gibi bişi.).[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Sosyal ağlarda paylaş

çok doğru arkadaşım sana katılıyorum edit olmayan bir free server yoktur ve olmayacaktırda ben editsiz bir server açmayı düşünüyorum fakat nasıl yapıcam bilmiyorum kimseye duyurmama lazım arklara falan yani ee buda imkansız bi yerden sonra öğrenirler edit yapmazsanda ne derler ulan server açtı bi item vermiyo şuna bak abuk subuk daha bir çok laf en iisi server açmamak :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 06 Nisan 2004 08:50 tarihinde demiş ki:
çok doğru arkadaşım sana katılıyorum edit olmayan bir free server yoktur ve olmayacaktırda ben editsiz bir server açmayı düşünüyorum fakat nasıl yapıcam bilmiyorum kimseye duyurmama lazım arklara falan yani ee buda imkansız bi yerden sonra öğrenirler edit yapmazsanda ne derler ulan server açtı bi item vermiyo şuna bak abuk subuk daha bir çok laf en iisi server açmamak :)

sende dersinki edit yapmak marifetse git baska serverda yaptır de serverın ismini soylemeyeyim...[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Sosyal ağlarda paylaş

Abidik gubidik 'muz aromali set, haciyagi ile kutsanmis scimitar' gibi scriptler yerine duzgun bugfix ve sistem scriptleri, kaliteli bir staff, duzgun bir kayit ve guvenlik sistemi, 350 veya uzeri kullanici limiti, 100 gb dosya indirmemize gerek kalmadan oynayabilecegimiz default hues/verdata/map.

Bir de abartilmamis, skill/stat caplere uyan, caktirilmayan editler :) Bir free shardda edit olmamasi imkansiz, hicbirsey olmasa adminlerin cani sikildiginda oynamak icin charlari olacaktir, ama bunlari en guzel magicallerle donatip allskills 1000 cekmeye gerek yoktur tabii ki, mantikli pvp karakterleri olmalari makbuldur.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen ne diyorsun ben arkadasımın kendi serverını evde acıp macroya bıraktıgını bile gordum yerlere yattım gulmekten dusun adamlar o kadar oyuna bagımlı item hırsı degil adam craft kasıyordu birde almıs ph a skiller cat cut geliyor ohh bs de ne guzel artıyor falan diyordu..boyleleride var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 06 Nisan 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
ben edit beklerim
editlersen oynarım
ehue :)

abi guzel cevaptı al sana bekledigini soledi yap o zmn
faust sen iyisin sen elinden gelenin en iyisini yap sonra gerisi allaha tevekkül et o kadar baska sozum yok benim senden bekledigim bu[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 06 Nisan 2004 16:47 tarihinde demiş ki:
Abidik gubidik 'muz aromali set, haciyagi ile kutsanmis scimitar' gibi scriptler yerine duzgun bugfix ve sistem scriptleri, kaliteli bir staff, duzgun bir kayit ve guvenlik sistemi, 350 veya uzeri kullanici limiti, 100 gb dosya indirmemize gerek kalmadan oynayabilecegimiz default hues/verdata/map.

Bir de abartilmamis, skill/stat caplere uyan, caktirilmayan editler :) Bir free shardda edit olmamasi imkansiz, hicbirsey olmasa adminlerin cani sikildiginda oynamak icin charlari olacaktir, ama bunlari en guzel magicallerle donatip allskills 1000 cekmeye gerek yoktur tabii ki, mantikli pvp karakterleri olmalari makbuldur.

ben tam tersini düsünüyorum pvp shardları var girip orda oynarlar. player char acan ownerler varsa zaten biraksinlar ultima online i emek var karsıda yediremezsin. bizde plevel 4 lerde x add set komutları kapalı.[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kronosh, 06 Nisan 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
player char acan ownerler varsa zaten biraksinlar ultima onlinei emek var karsıda yediremezsin.

Shard kendi kendine acilmiyor, orada da emek var, kendi shardinda pvp yapip eglenmek isteyen ve editin suyunu cikarmayan admine bu kadarini cok gormemek lazim. (bkz. ben :p)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Kronosh ozel ine bakarmısın
Neyse konuya donelım Abi Acılan butun serverlar ve burda reklamı verılen butun serverlar 3-5 gunluk oldu bazı serverlarda kalıcı her serverın kalıcı olmasını dıleırm ama her server kalıcı olursa playerlar nerde oynayacagını sasırır o yuzdende bıras ıyı bu acık kalmamaması !![signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...