Faust Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 selam arkadaslar. yakinda bir server aciyoruz. neredeyse 2-3 gun var. beklentilerinizi duymak istiyoruz. evet soru: Yeni bir uo serverindan ne beklersiniz?![signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Güzel Bir Server Güzel Bir Sunucu Güzel Bir Hizmet. Güzel Bir Harita Güzel Donanım Güzel Scriptler Güzel Playerler Güzel Bir Site Iyi Bir Staff/Player Ilişkisi...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 evet sanirim hepsi var. gerçekten.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 +1 bi de sananeyi anımsatsın bize ühühüh :-([signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: RaVena, 05 Nisan 2004 22:57 tarihinde demiş ki: Güzel Bir Server Güzel Bir Sunucu Güzel Bir Hizmet. Güzel Bir Harita Güzel Donanım Güzel Scriptler Güzel Playerler Güzel Bir Site Iyi Bir Staff/Player Ilişkisi... +1 + değişik bir bakış , yeni eşyalar/giysiler , güzel bir websitesi , online olabilme sorunu yaşamayan staff , destek alınca yerli yerine oturacak yani havalanmayacak sunucu (2-3 gün sonra kapanmasın) , fazla skill zorluğu olmaması ayrıca kaliteli player alımı.(Karakter Geçmişi alarak açmak gibi bişi.).[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 FRP_Master +1....[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Faust, 05 Nisan 2004 22:54 tarihinde demiş ki: selam arkadaslar. yakinda bir server aciyoruz. neredeyse 2-3 gun var. beklentilerinizi duymak istiyoruz. evet soru: Yeni bir uo serverindan ne beklersiniz?! Yeni Itemlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Freeze time olmayan bir server :D uhahaha[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Tamamen profesyonel olması. Yani freeserver olmamasını. Böyle olduğu durumda zaten yazılan pozitif yönlerin hepside gelecektir. Osi gibi... Freeserverlarda oynamak kesinlikle bilerek enayi koltuğuna oturmaktır. Edit olmayan freeserver yoktur. Aksini iddia eden de yalan söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 çok doğru arkadaşım sana katılıyorum edit olmayan bir free server yoktur ve olmayacaktırda ben editsiz bir server açmayı düşünüyorum fakat nasıl yapıcam bilmiyorum kimseye duyurmama lazım arklara falan yani ee buda imkansız bi yerden sonra öğrenirler edit yapmazsanda ne derler ulan server açtı bi item vermiyo şuna bak abuk subuk daha bir çok laf en iisi server açmamak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gm_Replicant Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Serverde yeni item olarak yeni silahlar belki bir kac degisik robe vs... bulunmaktadır. Herkese tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucan_Tekme Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Lag olmasin Edit olmasin Para kolay kazanılsın ama eşyalar pahalı olsun Guclu olalim Tabiki yaratiklarda guclu olsun YAPAY ZEKA OLSUN :) :) :) :) :) :) duvarin arkasina geciyorum depremle alabildigine gidiyo butun npcler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Kerhuzad, 06 Nisan 2004 08:50 tarihinde demiş ki: çok doğru arkadaşım sana katılıyorum edit olmayan bir free server yoktur ve olmayacaktırda ben editsiz bir server açmayı düşünüyorum fakat nasıl yapıcam bilmiyorum kimseye duyurmama lazım arklara falan yani ee buda imkansız bi yerden sonra öğrenirler edit yapmazsanda ne derler ulan server açtı bi item vermiyo şuna bak abuk subuk daha bir çok laf en iisi server açmamak :) sende dersinki edit yapmak marifetse git baska serverda yaptır de serverın ismini soylemeyeyim...[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Knight2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 şu serverın ismini bana versenize :))) ben girem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 rp ye önem...[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor.... TLM savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ben edit beklerim editlersen oynarım ehue :)[signature][hline]ya ya ye koko cambo ya ya ye eyoov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Abidik gubidik 'muz aromali set, haciyagi ile kutsanmis scimitar' gibi scriptler yerine duzgun bugfix ve sistem scriptleri, kaliteli bir staff, duzgun bir kayit ve guvenlik sistemi, 350 veya uzeri kullanici limiti, 100 gb dosya indirmemize gerek kalmadan oynayabilecegimiz default hues/verdata/map. Bir de abartilmamis, skill/stat caplere uyan, caktirilmayan editler :) Bir free shardda edit olmamasi imkansiz, hicbirsey olmasa adminlerin cani sikildiginda oynamak icin charlari olacaktir, ama bunlari en guzel magicallerle donatip allskills 1000 cekmeye gerek yoktur tabii ki, mantikli pvp karakterleri olmalari makbuldur.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Editsiz olmaz diyorsunuz ama, şu an bir free shard'ın ownerı yada admin bizim cafeye gelir arada bir adam kendi skill'ini kendi kasıyor, item desen yok.Böle adminlerde var beah :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 abi sen ne diyorsun ben arkadasımın kendi serverını evde acıp macroya bıraktıgını bile gordum yerlere yattım gulmekten dusun adamlar o kadar oyuna bagımlı item hırsı degil adam craft kasıyordu birde almıs ph a skiller cat cut geliyor ohh bs de ne guzel artıyor falan diyordu..boyleleride var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: arcane, 06 Nisan 2004 16:33 tarihinde demiş ki: ben edit beklerim editlersen oynarım ehue :) abi guzel cevaptı al sana bekledigini soledi yap o zmn faust sen iyisin sen elinden gelenin en iyisini yap sonra gerisi allaha tevekkül et o kadar baska sozum yok benim senden bekledigim bu[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 En ıyısı bence Staff/Player ılıskısı gusel bır server olmalı AvatarLand (reklam olmasın) gıbı lamer serverlarda o yok mesela ...[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Baggio, 06 Nisan 2004 16:47 tarihinde demiş ki: Abidik gubidik 'muz aromali set, haciyagi ile kutsanmis scimitar' gibi scriptler yerine duzgun bugfix ve sistem scriptleri, kaliteli bir staff, duzgun bir kayit ve guvenlik sistemi, 350 veya uzeri kullanici limiti, 100 gb dosya indirmemize gerek kalmadan oynayabilecegimiz default hues/verdata/map. Bir de abartilmamis, skill/stat caplere uyan, caktirilmayan editler :) Bir free shardda edit olmamasi imkansiz, hicbirsey olmasa adminlerin cani sikildiginda oynamak icin charlari olacaktir, ama bunlari en guzel magicallerle donatip allskills 1000 cekmeye gerek yoktur tabii ki, mantikli pvp karakterleri olmalari makbuldur. ben tam tersini düsünüyorum pvp shardları var girip orda oynarlar. player char acan ownerler varsa zaten biraksinlar ultima online i emek var karsıda yediremezsin. bizde plevel 4 lerde x add set komutları kapalı.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Kronosh, 06 Nisan 2004 19:13 tarihinde demiş ki: player char acan ownerler varsa zaten biraksinlar ultima onlinei emek var karsıda yediremezsin. Shard kendi kendine acilmiyor, orada da emek var, kendi shardinda pvp yapip eglenmek isteyen ve editin suyunu cikarmayan admine bu kadarini cok gormemek lazim. (bkz. ben :p)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 :) Olsun yasak kardeşm :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Kronosh ozel ine bakarmısın Neyse konuya donelım Abi Acılan butun serverlar ve burda reklamı verılen butun serverlar 3-5 gunluk oldu bazı serverlarda kalıcı her serverın kalıcı olmasını dıleırm ama her server kalıcı olursa playerlar nerde oynayacagını sasırır o yuzdende bıras ıyı bu acık kalmamaması !![signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar