Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Hepinizin bildiği gibi Nat'ta(natilüs) her geçen gün apaçi diye adlandırdığımız kimselerin nüfusunda bir artış vardır. Aralarında geçen muhabbetlerden örnek: Sülo memo vahid akşam maçı teknosada seyrediyoruz dimi? ulan şuraya bi kokocu koysalar ne güzel olacak beaaa sizinde bildiğiniz varsa paylaşın gençlik.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 anadolu yakasında bağdat'ın önüne geçmesin diye mi şehire yakın iyi alışveriş merkezi açmıyorlar.. hiç yok gibi bişi
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ama öyle tipler varki ben bile rahatsız oluyorum kızın yanından geçerken "la olm bu çok taşmış la yazılsam mı" diye bağrılmaz ki bea kardeş
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nat nat nat çokonat çokonatın lezzeti bambaşka birşeyler hede hidi
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 natilüs işte okunduğu gibi yazılmaz diye bi kuralmı var :D
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 peach falan okunduğu gibi yazılmaz. yazarsan ayıp olur yazık olur..
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi hayır ne o mayocu mu restoran mı cidden bilmiyorum.
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 okunacak şey var okunmayacak şey var
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 kadikoyde alisveris merkezi, tepe nautilus adi, icinde carrefour, boyner filan var, capitol gibi iste.
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 kadıköy: kap, nautilus: nat, maltepe carrefour: maltepe carrefour tüm mekanlar bizim yani onların :D yanlış anlaşılmasın
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dasaaa said: anadolu yakasında bağdat'ın önüne geçmesin diye mi şehire yakın iyi alışveriş merkezi açmıyorlar.. hiç yok gibi bişi Açsalar da geçemez zaten rahat ol ;)
Öne çıkan mesajlar