Nomak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Dostlarım selamlar Sorunum var yardımınız lazım, başlıktan anlaşıldığı gibi facebookda asci kodları ile yaptıgım eski chat motiflerini ÖZEL MESAJ yöntemi ile atamıyorum ( misal gül ayıcak gibisinden ) Space kabul etmiyor sanki hiç space ile boşluk yapılmamış gibi yolluyor, düz denedim copy paste denedim olmuyor.Normal gidiyor her seferinde :( ( boşluksuz menünün sağına yapışmış şekilde) Nasıl çözebiliriz, yardımcı olabilicek birisi varsa cidden iskender kebab ısmarlarım haftasonu. PLS ÇÖZELİM :(
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 boşluk yerine alt+0160 deneyebilirsin mesela
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eger gonderilirken space yiyen bi scriptten geciyosa bisey yapamazsin gibime geliyor, ama ASCII vs. den anlamam acikcasi google it
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bayadır kasıyorum yok abi bir filter kullanıyorlar mesajlarda herhalde :(
Öne çıkan mesajlar