Nomak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Dostlarım selamlar Sorunum var yardımınız lazım, başlıktan anlaşıldığı gibi facebookda asci kodları ile yaptıgım eski chat motiflerini ÖZEL MESAJ yöntemi ile atamıyorum ( misal gül ayıcak gibisinden ) Space kabul etmiyor sanki hiç space ile boşluk yapılmamış gibi yolluyor, düz denedim copy paste denedim olmuyor.Normal gidiyor her seferinde :( ( boşluksuz menünün sağına yapışmış şekilde) Nasıl çözebiliriz, yardımcı olabilicek birisi varsa cidden iskender kebab ısmarlarım haftasonu. PLS ÇÖZELİM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 delete facebook from bookmarks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 boşluk yerine alt+0160 deneyebilirsin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eger gonderilirken space yiyen bi scriptten geciyosa bisey yapamazsin gibime geliyor, ama ASCII vs. den anlamam acikcasi google it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bayadır kasıyorum yok abi bir filter kullanıyorlar mesajlarda herhalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar