Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amd 2600 için anakart tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
msi anakart düşünüyorum.
kt6v-lsr
ve kt4v sizce hangisi veya başka anakart ne olabilir?
diğer parçalar:
kıngston 512mb ddr
msi fx5600
codegen kasa
80 gb seagate 7200 hdd[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
bir kere kesinlikle 2600 alma, yazıktır.. 2500 veya 2800 al çünkü üstündeki cache bellek cok düşük.. anakart olarak da asus a7n8x-e deluxe tavsiye ederim.. ram iyi, ekran kartı da yine asusun yeni fx5700ü var cok güzel 256mb, denedim gördüm :P böyle bir alete de uata değil sata hdd gider, seagate serial ata hdd al :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Rate My Puppy
Mesaj tarihi:
2500 alayım o halde daha ucuz hem
ekran kartı 256mb iyi hoşta paramız buna yetiyor şimdilik ileride belki :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
256Mb ekran kartı alma, oyunlarda bir performans artışı yada ekstra özellik olmuyor. Onun yerine Xt (ati) yada ultra (nvidia) al. 200$ ayırırsan karta, 9600XT en mantıklı seçenek bence şuanda. Fiyat performans olarak düşünüldüğünde onunda altında 5700 alınası.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Mesaj tarihi:
Bende AMD 2500+ Düşünüyorum.
ve Anakart sorunu çekiyorum.
Elimde almış olduğum bir kaç tavsiye anakart var bunlar;
-Epox (modelini unuttum)
-Abit Nf7
-MSI
-Asus deluxe

Bende bir tavsiye bekliyorum. Anakart max 120$ civarında olmalı.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
teşekkürler arkadaşlar
msi kt6 delta anakart
msi fx5600
amd 2600 (512kb) box ve 512mb kıngston ddr aldım[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
kt anakart alınmazya valla paraya yazık abit nf7 v2.0 ve üzeri olanlar al overclock içinde en güzeli paşa paşa kullan nforce gibi bir teknoloji kullanmıyacaksan amd almanın bir anlamı yok :([signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
  • Yeni Oluştur...