Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amd 2600 için anakart tavsiyesi

regulus

Öne çıkan mesajlar

bir kere kesinlikle 2600 alma, yazıktır.. 2500 veya 2800 al çünkü üstündeki cache bellek cok düşük.. anakart olarak da asus a7n8x-e deluxe tavsiye ederim.. ram iyi, ekran kartı da yine asusun yeni fx5700ü var cok güzel 256mb, denedim gördüm :P böyle bir alete de uata değil sata hdd gider, seagate serial ata hdd al :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Rate My Puppy
Sosyal ağlarda paylaş

256Mb ekran kartı alma, oyunlarda bir performans artışı yada ekstra özellik olmuyor. Onun yerine Xt (ati) yada ultra (nvidia) al. 200$ ayırırsan karta, 9600XT en mantıklı seçenek bence şuanda. Fiyat performans olarak düşünüldüğünde onunda altında 5700 alınası.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende AMD 2500+ Düşünüyorum.
ve Anakart sorunu çekiyorum.
Elimde almış olduğum bir kaç tavsiye anakart var bunlar;
-Epox (modelini unuttum)
-Abit Nf7
-MSI
-Asus deluxe

Bende bir tavsiye bekliyorum. Anakart max 120$ civarında olmalı.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

kt anakart alınmazya valla paraya yazık abit nf7 v2.0 ve üzeri olanlar al overclock içinde en güzeli paşa paşa kullan nforce gibi bir teknoloji kullanmıyacaksan amd almanın bir anlamı yok :([signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...