regulus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 msi anakart düşünüyorum. kt6v-lsr ve kt4v sizce hangisi veya başka anakart ne olabilir? diğer parçalar: kıngston 512mb ddr msi fx5600 codegen kasa 80 gb seagate 7200 hdd[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 http://www.snogard.de/content.php?group=141[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bir kere kesinlikle 2600 alma, yazıktır.. 2500 veya 2800 al çünkü üstündeki cache bellek cok düşük.. anakart olarak da asus a7n8x-e deluxe tavsiye ederim.. ram iyi, ekran kartı da yine asusun yeni fx5700ü var cok güzel 256mb, denedim gördüm :P böyle bir alete de uata değil sata hdd gider, seagate serial ata hdd al :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Bende 2500 almani öneririm...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 2500 alayım o halde daha ucuz hem ekran kartı 256mb iyi hoşta paramız buna yetiyor şimdilik ileride belki :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 256Mb ekran kartı alma, oyunlarda bir performans artışı yada ekstra özellik olmuyor. Onun yerine Xt (ati) yada ultra (nvidia) al. 200$ ayırırsan karta, 9600XT en mantıklı seçenek bence şuanda. Fiyat performans olarak düşünüldüğünde onunda altında 5700 alınası.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bende AMD 2500+ Düşünüyorum. ve Anakart sorunu çekiyorum. Elimde almış olduğum bir kaç tavsiye anakart var bunlar; -Epox (modelini unuttum) -Abit Nf7 -MSI -Asus deluxe Bende bir tavsiye bekliyorum. Anakart max 120$ civarında olmalı.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Asusun Performansı iyi aslında...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Evet ende herkeze katılıyorum 2500 al çok sağlam epox anakart veya Asus en mantıklısı olacaktır 256 mb ekran kartına vereceğin parayla çok daha fazla şeyler yapabilirsin. Aopen h600B kasalarıda göz ardı etme ...[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 epox'lar iyi gibi, bende var, bir problem ya$amadim.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Evet bende epox kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 teşekkürler arkadaşlar msi kt6 delta anakart msi fx5600 amd 2600 (512kb) box ve 512mb kıngston ddr aldım[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 kt anakart alınmazya valla paraya yazık abit nf7 v2.0 ve üzeri olanlar al overclock içinde en güzeli paşa paşa kullan nforce gibi bir teknoloji kullanmıyacaksan amd almanın bir anlamı yok :([signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar