KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Arama yaptım ama bulamadım.. bide bekleyemedim.. hangi version olmalı bide .reg dosyasını nerden bulcam?? yrdm plz
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 selam 1.20c olmalı versiyon http://www.paticik.com/dosya/warcraft3.zip bunu da rege ekleyip çalıştırıyosun. Oyun girince oyun içi acc alıp hemen giriyosun. O kadarcık
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 version neydi benim hatırlamıorm.. Wrong Game.dll version. (need v107) sorunu çıktı nerden indirecem yeni versionu
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bizim v1.21 miş 1.20c çok eski diil mi? 3yıl önceki sürümdü sanki wtf!
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 biraz öyle. Ama türkiye'de birçoğu wepla'da oynuyor. Burası da aynı versiyonu kulanıyo. wepla connector'ü yükle. o 1.20c yapıyo. üstüne bizim pati reg'i yükle. o şekilde anca. http://rapidshare.com/files/2079487/wbnetinstaller.exe
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 tmm hallettim..de serverda kimse yok mu yoksa bi sorun mu çıktı ben mi göremiorm
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 waxxiye de baktım orada da server göremiorm hiç..uzun zamandır uzağımda da dotaya..
barbu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hazır konu var bende sorunumu soliim bakın bana da. stickylerdeki zip hata veriyor. burda birisi bi link vermis onu indirdim kurdum ama bazen giriyor bazen girmiyor. ( acılıyor gibi gozukuyo ama hiç bişi olmuyo sanki tıklamamısım gibi). cd takıp tıklıyrum anca öle giriyor. dun öle de girmedi reset attım girdi filan. neler oldunu anlamıs degilim. sizin kullandınız dll ve exe yi uploadlayıp koyabilr mi biriniz
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 benimde sorunum server listte server görememek.. adsad:D
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 gündüzleri oyun dönmüyo patide ondandır :)
barbu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yok olmuyo bi türlü. sildim oyunları geri yukledim. 1.20c patch i yapıp wepla loader ı yukledim dynun ın linkten. gene de wrong dll hatası alıyorum girmiyo oyuna.
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 vista mı kullanıyosun? onla ilgili bi problem mi yoksa oyun orijinal olmadığından kaynaklanan bi hata ise exe vereyim öm'den.
Öne çıkan mesajlar