Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Buyrun burda sayalım sövelim kafirlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Lexius says: yemek yapcam birazdan Lexius says: güveç kombo Hesabını ver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 iftar için o anca pişicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oruç tutup da açım sinirliyim diyip gezmeyin ortada allah aşkına. dövesim geliyor. bi siz mi oruçlusunuz mesela? Oruç tutucaksan oruç tuttuğunu kimse anlamadan tutucaksın. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ok o zaman mumin +1 verdim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 herkes çok sinirli bakalım bu iftarda kaç kişi birbirini öldürmek için an kolluyor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bence ramazan ayında iftarını banla açaçacak userler olacak burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oper gülme gülünce aklıma eti cin geliyor acıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bunca yıl oruç tutup bıkmadınız mı, bırakın biraz da oruç sizi tutsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 mantığa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ahahahah orçun demedik. oruç dedik. eli kolu olsa tutardı belki. hem hangi birimizi tutacak ki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 selam sağlıksal sorunlar nedeniyle tutmuyorum da, az önce kayısı yedim mesela çok güzeldi. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 afiyet olsun ben de akşama yiyecem umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ama dur sinirlenmem lazımdı!! ALLAHIN SİNEĞİ GEBERTİRİM SENİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Lexius says: benim dinimde oruç yok ๓єђ๓єt² says: ne güzel Lexius says: h hinduyum ben xD ๓єђ๓єt² says: hindiye mi tapıyorsun asdgajshg Lexius says: evet yemesi süper .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Dynun said: oruç tutup da açım sinirliyim diyip gezmeyin ortada allah aşkına. dövesim geliyor. bi siz mi oruçlusunuz mesela? Oruç tutucaksan oruç tuttuğunu kimse anlamadan tutucaksın. tşk. sen de oruçlusun galiba, bir sinir sezdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Yok abi değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 lexius kaç gündür çakralarını açmaya çalışıyor. kendisini www.portforwarding.com a yönlendirdim ama yapamadi sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oper said: Lexius says: benim dinimde oruç yok ๓єђ๓єt² says: ne güzel Lexius says: h hinduyum ben xD ๓єђ๓єt² says: hindiye mi tapıyorsun asdgajshg Lexius says: evet yemesi süper .D HAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bceremiyosan tutma derler adama.oruçu sevap olsun diye tutmuomusun? e sinirlenince agresifleşince ne anlamı kalıoki.hiç tutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Dynun said: oruç tutup da açım sinirliyim diyip gezmeyin ortada allah aşkına. dövesim geliyor. bi siz mi oruçlusunuz mesela? Oruç tutucaksan oruç tuttuğunu kimse anlamadan tutucaksın. tşk. +1 demekten kendimi alamıyorum,@red sanada +1:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Red said: bceremiyosan tutma derler adama.oruçu sevap olsun diye tutmuomusun? e sinirlenince agresifleşince ne anlamı kalıoki.hiç tutma ama şöyle de bişe var. adamı sinirlendiriyolar. kasıtlı yapılan bişe var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 AÇIM LAN AÇILIN RÖRÖRÖ YEMEK YEMEK RÖRÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 tutmatın kardeşim sinir yapcaksanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar