Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi hafif rakı ne light gibi. eheh. istiyorum eskisi gibi içmek, arkadaş ortamlarında rakıları patlatmak istiyorum. şimdi rakının o şeker gibi tadı, mis gibi anason kokusu midemi bulandırıyor. gerçi anason kokusu bok gibi bir koku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ya hafif dediğim yeşil efe falan. Ayrıca haklısın o şekerli tadı falan tiksindiriyor. Eskiden hiç rakı içmemiştim tek bir damla bile ilk kez başladığımda sek başladım sek gidiyorum anca öyle biraz tadi tuzu oluyor. Suyla karıştırınca lame yeni üretilen rakılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hurmanın 1 adedinde 275 kalori var arkadaş. geçen ramazan güne 10 tane yerdim. can simidi zor eridi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar