veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Acıkmaya başladım laaan!! Menüm YEMEK RESİMLERİ VAR AMA SON RESİM DE ÇIPLAK KIZ RESMİ YANİ RİSKE DEĞER BENCE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yahu abi naaptın sen saatler var daha pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Yahu birader nasil oruc tutma sizinki ? Kendinize boyle iskence etmeyi seviyor olabilirsiniz de baskasini dusunun bari. Oruc moruc degilim de adim gibi eminim bir cok kisi acligini unutmak icin bos kaldigi vakitte foruma soyle bir goz atiyordur ya da buradan cikmiyordur. Is degil sizin yaptiginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hadi bare spoiler içine alayim herkesin bünye dayanamiyabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 di said: Yahu birader nasil oruc tutma sizinki ? Kendinize boyle iskence etmeyi seviyor olabilirsiniz de baskasini dusunun bari. Oruc moruc degilim de adim gibi eminim bir cok kisi acligini unutmak icin bos kaldigi vakitte foruma soyle bir goz atiyordur ya da buradan cikmiyordur. Is degil sizin yaptiginiz. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ordaki viski ne anlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 herkesin dini kendine lexius =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ibadetimi yaptım ödülüm gibi bişi sanırım =b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Viski ? Alkol ? lan bi çöptürüngidin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 orası öyle de yani karışmak gibi olmasın ama bence olmamış o oraya.. viski çikolata eşliğinde içmek ve böyle gece keyifle içmek mübahtır .. onu ordan kaldır bakiim hıh :D oraya hmm böyle güzel bi kokteyl falan daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yaa bi çıktırın gidin arkadaşım viski ne ayak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 martini ye ne dersin? zeytinli çalkalanmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben onu viski bardağında buzlu ice tea sanmıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 çok iyimser birisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 martini yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 uçakta ne verirlerse onu yiycem içicem aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 veyr10 said: çok iyimser birisin :D sanırım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 rakı balık yapıcaz biz karaköy. gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 büyük/küçük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 şaka yaptım ben rakı içemiyorum. bir kere komaya sokmuştu, o gün bu gündür kokusu midemi bulandırıyor. fakat sevmek istiyorum; ama nasıl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 O koma olayi yüzünden zaten kokusu bile seni rahatsiz edecek duruma gelmiş olabilir. Hafif rakılarla çok abartmadan başlıyabilirsin bence. Bir de bir kadehi 10dk da içecem diye de kasmassın mis gibi mezelerini yersin balığını yersin arada bir yudum alırsın derken gerisi gelir :D SAKIN BUNU EVDE DENEMEYİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 kuru fasulye yiycekmişiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 neli? pastırma/et/sade? her şekilde süper ama kuru ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 etli. emme dediğin gibi her şekilde süperdir kuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 böyle bir de pilav varsa misssss İftar kaçtaydı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar