santanio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 classlar hakkında pek konuşulmuyor. oyun mekanikleri haricinde ufaktan ufaktan classları tartışsak kim ne açıcak (sebepleri + ları önemli) biraz bilgilensek fena olmazdı. open/closed beta oynamadım. ama oynayan arkadaşlarında yorumları dahilinde class açmak isiyorum dest olacağım kesin ve sanırım healer olucam. wardb den ability leri okuduğum kadarıyla. shaman : healer kısmında buff olarak magic resistance ağırlıklı zealot : str ve int. buff sağladığını tepe talentlerde action point veriyo takımdakilere. Disciple of Khaine : ise fizik dmg reduceları ile öne çıkıyor. tepe talent ile yine fizik reduce ve spell reduce. ingame de target olduğunuzda zor ölen class hangisidir. wow daki druid gibi düşünelim ama karşılaştırmayalım :) hatta betanın başından beri sürekli aynı charı benimsemiş kişiler classı tanıtsa çok güzel olur...
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sanırım healerler arasında en cabuk ölen sıralaması shaman>zealot>Disciple of khaindi dest. da. Disciple of Khainler baya zor oluorlar. Zealotlar Heal botmus.Tahminimce Wowdaki paladinlerdir.
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Taret, pet kullanımı nedeniyle Magus'u düşünüyorum. Bunun dışında Squig Herder'da ikinci favori sınıfım...
santanio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hiç tank olmadım chosen mı açsam diyorum ama ön saflarda olup sürekli koşmak zorunda kalırsam bayar diye korkuyorum. az ölen aksiyon içinde kalan bi class lazım :P
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Chosenlara ciddi bir revamp geldi beta sonlarına doğru. Özellikle Auraları çok kötü durumdaydı. Şimdi bir nevi daha iyiler duyduğuma göre ama tank sınıflarının snare sorunu olduğunu (hem kaçarken, hem kovalarken) düşünüyorum. Yine betada, R21 Warrior Priest oynadım. Yok böyle bir sınıf (eğer değişmediyse) Ciddi melee kapasitesi var ve eşşek gibi healliyor. Yine oynadığım dönemde insanlar forumda Warrior Priestlerin, 2 tane Marauder'ı rahatlıkla aldığını söylüyorlardı. Order tarafında, Archmage'in en iyi healer olduğu konuşuluyordu. Kendi açımdan bakarsam, Ironbreaker ve Black Orc denedim kısa bir süre, mobların sürekli 10 saniyelik Disarm atmaları sonucu bayıp direk kapatmıştım.
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 WPlere oyun başlamadan önce nerf gelmesi lazım. :)
Öne çıkan mesajlar