Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 genel olarak trafikle en ilgili kişiler burda oluyor ondan buraya açtım dün gece taksim-bostancı dolmuşunda pasomu düşürdüm tahminen. durağa gidip sormak dışında arayıp sorabileceğim, dolmuşçular federasyonu tadında bir şey var mı? google da baya zorladım bişi çıkmadı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sanırım tek seçeneğin durak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Selam, Tek yer durak, hatta aracı hatırlayıp tarif edersen, bizzat şöförü de bulabilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 tek hatırladığım şey ön koltuk kapısı tutma yerinin kırık olup dikey takılmış olması:) akşama bi şansımızı denicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 taksi olsa bi nevi ama dolmusta zor bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bide üzerinde akbil varsa ooooh süper ben aliym bunu kullanırım resmi göstermeden diye bi uyanık atlamıştır :) Topkapı Pazartekkede var İETT bürosu oradan çıkartılıyo galiba :) Pasom yok son 2 yıldır bi ara gidip çıkartayım deniz otobüsünde fln işimi görür diyodum da o bi gün hiç gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ya ewt bulan hiç ses etmez kullanır akbil var tabi olmaz mı:) bi de ön koltukta düştü yani birinin kolay kolay görüceği biryer değil görse bile şöförden habersiz alamaz verir adama bak düşmüş bu diye umutlarımı çökertmeyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 gece saçma biyere koymuşum pasoyu sabah da bulamamışım tabi uykulu uykulu sorun yok kısacası:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Selam, :P Ne diyeyim ki bilmem :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 böhüüü 5 yaşındayken dolmuşta Toy Story oyuncağımı düşürmüştüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar