Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 shutdownx i beklemeye alaraktan lütfen su resmi koymayın diyorum :) mutfağa girmedim nan sabahtan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 shuTdoWnX said: KOYMAYIN LAN ŞÖLE FOTO KODURTMAYIN Bİ TARAFINIZA İNANMAZSANIZ BARİ SAYGI DUYUN HAYVAN HERİFLER bi de boyle, galeyana gelmis, nefis nedir bilmeyen, saygisiz tiplemeler var. ramazan ayinda kendi oruc tutuyor diye, ona buna hakaret edebilecegini, insanlara hükmedebilecegini falan saniyor. cok zavalli oluyor bu insanlar, fazla bulasmayin. kendi hallerine birakin ve dondurmanizin keyfini cikarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 shuTdoWnX said: MADEM ORUÇSUN ÖYLE FOTO KOYMICAKSIN O ZMAN NE SENİN TUTTUGUN ORUÇ Bİ BOKA YARAR NEDE İNANCIN ORUCU NİYE TUTTUGUNU BİL İLK ÖNCE NEFSİNE HAKİM OLMAK AMA ORUCUM DİYOSN BİLMEM NE YEMEĞİNİN FOTOSUNU KOYUYOSUN GÜNAHTIR AYIPTIR Basit resim görüp nefsine hakım olamıyorsan bence sen hiç oruç tutma. Bu yollarla belki sokakta yaşayın insanlari daha iyi anlarsınız görüpte ulaşamamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 shuTdoWnX said: MADEM ORUÇSUN ÖYLE FOTO KOYMICAKSIN O ZMAN NE SENİN TUTTUGUN ORUÇ Bİ BOKA YARAR NEDE İNANCIN ORUCU NİYE TUTTUGUNU BİL İLK ÖNCE NEFSİNE HAKİM OLMAK AMA ORUCUM DİYOSN BİLMEM NE YEMEĞİNİN FOTOSUNU KOYUYOSUN GÜNAHTIR AYIPTIR kufur ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 köftelerde ne ğişmiş haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ok basliyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 küfür ettim evet sayenizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 veyr10 said: shuTdoWnX said: MADEM ORUÇSUN ÖYLE FOTO KOYMICAKSIN O ZMAN NE SENİN TUTTUGUN ORUÇ Bİ BOKA YARAR NEDE İNANCIN ORUCU NİYE TUTTUGUNU BİL İLK ÖNCE NEFSİNE HAKİM OLMAK AMA ORUCUM DİYOSN BİLMEM NE YEMEĞİNİN FOTOSUNU KOYUYOSUN GÜNAHTIR AYIPTIR Basit resim görüp nefsine hakım olamıyorsan bence sen hiç oruç tutma. Bu yollarla belki sokakta yaşayın insanlari daha iyi anlarsınız görüpte ulaşamamayı İLK GÜN LAN BUGÜN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nefsine sahip olamıyosun. önce iyi niyetli olman lazım ki bişilere niyet edesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bu catgirl napyıo ya eğleniyomusn canım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dory eğleniyo musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 shuTdoWnX said: veyr10 said: shuTdoWnX said: MADEM ORUÇSUN ÖYLE FOTO KOYMICAKSIN O ZMAN NE SENİN TUTTUGUN ORUÇ Bİ BOKA YARAR NEDE İNANCIN ORUCU NİYE TUTTUGUNU BİL İLK ÖNCE NEFSİNE HAKİM OLMAK AMA ORUCUM DİYOSN BİLMEM NE YEMEĞİNİN FOTOSUNU KOYUYOSUN GÜNAHTIR AYIPTIR Basit resim görüp nefsine hakım olamıyorsan bence sen hiç oruç tutma. Bu yollarla belki sokakta yaşayın insanlari daha iyi anlarsınız görüpte ulaşamamayı İLK GÜN LAN BUGÜN ! so f'ckin' what ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 gördüm canım çekti. gidip bi pideli köfte yiyim. not: açıktır di mi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dory said: shuTdoWnX said: KOYMAYIN LAN ŞÖLE FOTO KODURTMAYIN Bİ TARAFINIZA İNANMAZSANIZ BARİ SAYGI DUYUN HAYVAN HERİFLER bi de boyle, galeyana gelmis, nefis nedir bilmeyen, saygisiz tiplemeler var. ramazan ayinda kendi oruc tutuyor diye, ona buna hakaret edebilecegini, insanlara hükmedebilecegini falan saniyor. cok zavalli oluyor bu insanlar, fazla bulasmayin. kendi hallerine birakin ve dondurmanizin keyfini cikarin. Saygısız kim belli görüyoruz suanda ayrıca well see about that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bol limonlu evet HAYVAN HERİFligimle mukemmel egleniyorum. canım baska ne yemek istiyor ki hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Tekrar ediyorum bir şeyi görüpte ona ulaşamamayı öğrenmediğiniz sürece, nefsinizi hakim olamadığınız sürece oruç tutmayın. Çocuk mu kandırıyorsunuz? Oruçun amacı nedir? İnsanların çektiği zorlukları anlamak değil midir? Ulan tüm gün aç dolaşacaksın bir yemek resmi gördün diye kuduracaksınız. Sokakta kaç tane aç insan o kafelerin, kebapçıların önünden geçiyor. Onları anlamak böyle kös kös oturup aç mı kalmak demektir? Madem inançlısın madem ibadetini yapıyorsun zorluğuna da katlanın bir zahmet. Bug abuse dur sizin yaptığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 shutdownx merhaba, ergenliğe girdin ve ailen artık dinin gereği oruç tutman gerektiğini söyledi. ama seni bilgilendirmek isterim ki, bu bir ibadet türüdür, sen ve tanrın arasındadır, forumlarda böyle atar yaparak, "bak ben de oruç tutuyorum" mesajı vererek prim yapılmaz, dinine göre de yanlıştır. ayrıca bu ibadet türünde, aç kalmak, "saldırgan bir zombiye dönüşmek" değil, efendi ve sakin bir şekilde, açların halini anlamaktan geçmektedir. sokaktaki aç insanlar, yemek yiyenlere senin saldırdığın gibi "ANLAYIN LAN HALIMIZI ÖEÖEHÖEHEÖHE" diye saldırmamaktadır. beceremiyorsan tutma, tutuyorsan da terbiyeli ol. ben oruç tutmuyorum, oruç beni tutuyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bazı öküzler insan formunda dünya'ya geliyor,hadi orasını anladım. Forumlara girmesini nerden öğrendiler orası meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aman bee araya 10 mesaj girdi 1 dk da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 thelegbra said: shutdownx merhaba, ergenliğe girdin ve ailen artık dinin gereği oruç tutman gerektiğini söyledi. ama seni bilgilendirmek isterim ki, bu bir ibadet türüdür, sen ve tanrın arasındadır, forumlarda böyle atar yaparak, "bak ben de oruç tutuyorum" mesajı vererek prim yapılmaz, dinine göre de yanlıştır. ayrıca bu ibadet türünde, aç kalmak, "saldırgan bir zombiye dönüşmek" değil, efendi ve sakin bir şekilde, açların halini anlamaktan geçmektedir. sokaktaki aç insanlar, yemek yiyenlere senin saldırdığın gibi "ANLAYIN LAN HALIMIZI ÖEÖEHÖEHEÖHE" diye saldırmamaktadır. beceremiyorsan tutma, tutuyorsan da terbiyeli ol. ben oruç tutmuyorum, oruç beni tutuyor mesela. ayıptır sizin yaptıgınız sen şimdi dorynin yaptgını tasvif ediyosun o zaman ? doğrumu yani napalım herkes burda yemek resimleri koysun bide İLK GÜN sonra ona baksın mı oruçlu olanlar yada gidelim oturalım bi dürümcüye ama oruçluyuz bişi yiyemeylm nefsimi deneylim bumudur ? ayreıca kimseye hava attıgım yok ben hep böleyim ve suan terbiyesizlik yapıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben manticiya gidicem misal. bursa heykel iskenderin araliginda süper bi mantici var adam hem ucuz hem temiz hem de nefis (uyumlu oldu, adama satsam mı bu cumleyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 çok hamur yeme miğdene oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 thelegbra said: shutdownx merhaba, ergenliğe girdin ve ailen artık dinin gereği oruç tutman gerektiğini söyledi. ama seni bilgilendirmek isterim ki, bu bir ibadet türüdür, sen ve tanrın arasındadır, forumlarda böyle atar yaparak, "bak ben de oruç tutuyorum" mesajı vererek prim yapılmaz, dinine göre de yanlıştır. ayrıca bu ibadet türünde, aç kalmak, "saldırgan bir zombiye dönüşmek" değil, efendi ve sakin bir şekilde, açların halini anlamaktan geçmektedir. sokaktaki aç insanlar, yemek yiyenlere senin saldırdığın gibi "ANLAYIN LAN HALIMIZI ÖEÖEHÖEHEÖHE" diye saldırmamaktadır. beceremiyorsan tutma, tutuyorsan da terbiyeli ol. ben oruç tutmuyorum, oruç beni tutuyor mesela. bilgilerin çok eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar