Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 davul olasıcalar davul çaldılar uykum kaçtı ff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Zaten uyumuyordun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 onlar uyuma diye çalıyor zaten zilini çalarlarsa kulaklık tak cevap verme. paranı sömürüyor ibişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 uyumuyordum da 10 dk falan önce girdim uyurum belki diye tam dalarken DUP DUP kdjfgndygkı diye geldi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 eskiden mani falan söylerlerdi şimdi sırf tokmak duyuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 çaldılar tırstım. gelsin kapışalım alırım anahtarını iron cobrası yok onun kdfjkfdd "şair bu dizelerinde iron cobra sahibi olduğunu forum ahalisine duyurmak istemiştir..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 çalar saat varken hala davul neden. 8. turunu yapıyor %+%&%+^+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ya ramazan davulcusu demeyin abi telekomun bildiğin "paralı uyandırma servisi" herşey telekomun başının altından çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aga 21. yüzyılda millet yalakalık olsun diye aç kalıyo hala davulu sorguluyosunuz sdlkvmslb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oruca böyle bi bakış açısı, vaika. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 orçun(c.c.)'um canım beniğm katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi diyet olsun diye aç kalmıyosun heralde ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 belki inançlarının gereğini yapıyodur,o yüzden aç kalıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Cons said: aga 21. yüzyılda millet yalakalık olsun diye aç kalıyo hala davulu sorguluyosunuz sdlkvmslb ağzın gözün yamulacak bi gün kalakalacaksın öyle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ya o topu atanın ben taa... gece gece bana ana bacı yaptırdılar ya ödüm patladı insana yapılır mı bu gerzekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar