Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 5 ağustos 2009 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 6 eylül cumartesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patibeurre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 niyeki 6 sı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 iş yok güç yok. ondan sonraki haftasonu da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yalan mı oldu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Geldim lan ankaradayım, 6 veya 7sinde buluşuruz en kralından kim geliyor ? Yeni topic açalım mı ? Hadi bakalım konuşun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 lan mı ? canın sağolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 6 suında bulusak. yer mekan yaz doganım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yarın iyiyse buluşalım. cd baluu ginaly fede laraken killerlord (+1 rus) var şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 iftar filan yaparmıyız, yazın birşeyler ona göre şeedelim. 3 gibi filanda buluşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 erken buluşursak iftar yapalım. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 16:00 - dost diyorum o zaman gelenler yardırsın dual lahmacunla iftar açarız, sonrada yaparız birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 benim ankaraya gelmemi beklemeyen ankaralı patilere sitem ediyorum.sitem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya bu cd gitmeden önce olsun diye ufak çaplı bi buluşma olm. sen gelince gene yaparız :D ayıbettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 fede said: yarın iyiyse buluşalım. cd baluu ginaly fede laraken? killerlord (+1 rus) lexius? var şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 fede said: ya bu cd gitmeden önce olsun diye ufak çaplı bi buluşma olm. sen gelince gene yaparız :D ayıbettin haa başını kaçırmışım o halde.kaçırmasın tabi cd de.hem ramazandan sonra buluşuruz daha zevkli olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 eet bayram yada sonrası bir daha yaparız yarın 16:00 ya ok mi hekrez, gelip boşa beklemeyim. belki,bir ihtimal gelemem. gelemezsem 8 gibi gelirim. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben boşum yarın gelirim. millet de bi cevap atsın da ona göre şekillendirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben her türlü gelirim, 4 dost iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bence yalan oldu. 3 kişiyiz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yahu böyle olmayacak birisi bir yer söylesin orada buluşalım geleceklerde o saate oraya gelsin buradan da isim ekleye ekleye gidelim. bugün o yok, şu gün bu, yarın ben ile olmaz. gelemeyen bir sonraki sefere gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Noluyo şimdi bugün 4 de buluşmuyormuymuşuz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bi karar verin lan ! fatih olmadı balgata gelin burda iftar açarız, birer de bira çakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yok bu böyle olmaz yeni topik geliyor :D http://forum.paticik.com/read.php?26,3543284 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Aboo nolmuş lan ben yalan oldu diye 1 gün bakmadım topike... Valla kusura bakmayın yav çok mahçup oldum ne yapsam ne etsem =( off...valla üzüldüm lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar