mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?13,3527518,3527593#msg-3527593 burda görebilirsiniz klasör isimleri beyaz yazılıyo bi türlü degistiremedim aramama ragmen baya bi bi yardım edin lütfen abuk şekillere sokmam gerekiyo ekranı beyaz bişey olursa arka plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ha gölge düşmemiş. sanırım temayı en sade tema yapmandan dolayı. sağ tık kişiselleştirme> pencere rengi ve görünümü> daha çok renk seçeneği için klasik görünüm özelliklerini aç> efektler> menü altında gölge göster'e çek at olmayada bilir tahmin yürüttüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ı ıh olmadı performans kısmından da açtım gölgeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 up vista kullanan yok mu forumda? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 2. up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 3. up lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 format at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 o bi arka olmuştuda ben bulmmuştuım yerini ama şu an vista yok ve hatırlamıyorum.. ama sanki sağ tıkta değilde denetim masası veya klasör seçenekleri tarzı bi yerdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bende vista varda başıma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sorun cozulmedi hala up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar