Panasonic Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 arkadaslar home home home komutu kapatilmis olan bir sphereserv.exe'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkoyun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 yanlış yazmıssın :) dur ben verım link www.turkoyun.net/homeyok_turkce.zip TURKOYUN INC. AVATAR LAND UO SHARD TARAFINDAN YAPILMIŞTIR[signature][hline] Turk Oyun Inc. www.turkoyun.net/uoforum Forum www.turkoyun.net/chat Sohbet Çok Yakında Counter-Strike ve Diğer Oyun Sunucuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 aferin size. çok büyük bi iş becermişsiniz. sanırım home home home speechten kalkıyor. revision kullanın bunlara hiç gerek kalmasın. sphere.ini'ye speechself=spk_player [speech spk_player] on=*home home home* src.sysmessage @1110 You can't do that. return 1[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Spech den kapatılamaz . sphereserver.exe den kapatılıyor . sphereserveri hex.edit ile acıp home home home yerine asdf asdf asdf asdf yazarsın. bu kadar.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Revision'larda speech'ten kapatilior Xhea :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 WinHex Editör nereden indirecez download.com'dan çektim ama bana 200kb üzeri license istiyor crackli veya trial version nereden download edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Home Home Home Komutunu Script ile kapatabilirsiniz. Bkz Ring Of War + Ring Of Life[signature][hline] http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yuva+yikan+oyunlar Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 O zaman ikisinden birini söyleyin scp ile nasıl kapatırız veya winhex editor trial veya crackli versionu nereden indiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 http://www.atomicfrog.com/archives/crax/Editorz_and_Diss/hedit.zip Basit ama para istemeyen bir hex editor programi [Bu mesaj NuLL tarafından 07 Nisan 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ehann Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Zorm dll kullan[signature][hline]Limbscomp UO Shard | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 dll le 1 i 0 yapcan olcak ne kasıorsun hexle .[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Zorm Dll De bir çok sorun var Çogunu hallettik ama hâla güvenemiyorum açıkcası. Mesela Console baglantısına izin vermiyor. Makine elinizin altında değilse Bu çok sorun yaratacaktır. İkinci Bir sunucunuz varsa onu gösteremiyorsunuz. Bu gibi sorunların halledilmesi için elimizden geleni yapıyoruz ama çok ugraştıracak.[signature][hline] http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yuva+yikan+oyunlar Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Quaxis'e gelirsin "home home home" yazarsin, a$agida sana bir uyari cikar, kapali mi degil mi gorursun. [speech spk_player]'da on=*home home home* return 1 yaparsan ki$i home home home dediginde, ba$a doner, yani i$lem yapmaz, bu sayedede home home home speech'i block edilidir. bilmeden konu$mayalim. hele ki saygisizlik yaparak asla![signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx [Bu mesaj Baggio tarafından 07 Nisan 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Home home home hedesi revisionlarda script based hale getirildi, ondan once scriptle durdurulamayan hardcoded birseydi ve soylendigi gibi hex edit ile abuk subuk birseye cevrilmesi gerekiyordu. Ikinizin de dedigi dogru yani, sakin olun biraz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkoyun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Baggio haklı aslında dll le kapatılıyor :)[signature][hline] Turk Oyun Inc. www.turkoyun.net/uoforum Forum www.turkoyun.net/chat Sohbet Çok Yakında Counter-Strike ve Diğer Oyun Sunucuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Beyler nasıl yaptıgınızı anlatsaydınız daha makbule geçerdi... Spheresvr.exe yi hex editor programıyla açın ve HOME HOME HOME satırlarını aratın ve o satırları buldugunuzda gerekli yeri (mesela ben Koyumegerigoturun yaptım) rakam yada harf ile degiştirin kaydedip çıkın bu kadar... Birde home home home yerine ne yazdıysanız öldügünüzde onu yazarak başlangıça gidersiniz :D[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beck Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 nbl da yapmisti srnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beck Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 nbl da yapmisti srnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: DIEMASTER, 08 Nisan 2004 02:07 tarihinde demiş ki: Beyler nasıl yaptıgınızı anlatsaydınız daha makbule geçerdi... Spheresvr.exe yi hex editor programıyla açın ve HOME HOME HOME satırlarını aratın ve o satırları buldugunuzda gerekli yeri (mesela ben Koyumegerigoturun yaptım) rakam yada harf ile degiştirin kaydedip çıkın bu kadar... Birde home home home yerine ne yazdıysanız öldügünüzde onu yazarak başlangıça gidersiniz :D oha be sen olayı aşmışsın.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar