Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

home home home kapatilmis sphereserv.exe

Panasonic

Öne çıkan mesajlar

aferin size.
çok büyük bi iş becermişsiniz.
sanırım home home home speechten kalkıyor.
revision kullanın bunlara hiç gerek kalmasın.
sphere.ini'ye
speechself=spk_player

[speech spk_player]
on=*home home home*
src.sysmessage @1110 You can't do that.
return 1[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki:
ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

Zorm Dll De bir çok sorun var Çogunu hallettik ama hâla güvenemiyorum açıkcası. Mesela Console baglantısına izin vermiyor. Makine elinizin altında değilse Bu çok sorun yaratacaktır. İkinci Bir sunucunuz varsa onu gösteremiyorsunuz. Bu gibi sorunların halledilmesi için elimizden geleni yapıyoruz ama çok ugraştıracak.[signature][hline] http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yuva+yikan+oyunlar

Ring Of Life Owner
Sosyal ağlarda paylaş

Quaxis'e gelirsin "home home home" yazarsin, a$agida sana bir uyari cikar, kapali mi degil mi gorursun. [speech spk_player]'da

on=*home home home*
return 1 yaparsan

ki$i home home home dediginde, ba$a doner, yani i$lem yapmaz, bu sayedede home home home speech'i block edilidir. bilmeden konu$mayalim. hele ki saygisizlik yaparak asla![signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx

[Bu mesaj Baggio tarafından 07 Nisan 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Home home home hedesi revisionlarda script based hale getirildi, ondan once scriptle durdurulamayan hardcoded birseydi ve soylendigi gibi hex edit ile abuk subuk birseye cevrilmesi gerekiyordu. Ikinizin de dedigi dogru yani, sakin olun biraz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler nasıl yaptıgınızı anlatsaydınız daha makbule geçerdi...
Spheresvr.exe yi hex editor programıyla açın ve HOME HOME HOME satırlarını aratın ve o satırları buldugunuzda gerekli yeri (mesela ben Koyumegerigoturun yaptım) rakam yada harf ile degiştirin kaydedip çıkın bu kadar...

Birde home home home yerine ne yazdıysanız öldügünüzde onu yazarak başlangıça gidersiniz :D[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Amentes Old Developer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DIEMASTER, 08 Nisan 2004 02:07 tarihinde demiş ki:
Beyler nasıl yaptıgınızı anlatsaydınız daha makbule geçerdi...
Spheresvr.exe yi hex editor programıyla açın ve HOME HOME HOME satırlarını aratın ve o satırları buldugunuzda gerekli yeri (mesela ben Koyumegerigoturun yaptım) rakam yada harf ile degiştirin kaydedip çıkın bu kadar...

Birde home home home yerine ne yazdıysanız öldügünüzde onu yazarak başlangıça gidersiniz :D

oha be sen olayı aşmışsın.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...