Atoyo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Lol kendime bi myspace yaratiyim dedimde.Baktım şöyle ilginç bişeyler yazayim dedim bölümlere.Hoşta oldu. www.myspace.com/losinginfluence myspace im : D bi bakarsanız ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bakarım aşkım (L) (K) xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 wtf PUNK BOY SENİ Hakkımda: Level 21 im.3 Temmuz da Level atladım 21 oldum.15 Ay Quest yaptım.Kara kuvvetleri komutanlığında... Guild'im "Merasim bölüğü" idi Corporal statüsünde idim.Şimdi boştayım guild arıyorum.Main town, Antalya, Dedeman Outpost. Kimle tanışmak isterim: Blood elf,Human,Night elf,Gnome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 abi utanmadın mı o şarkıyı koyarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 olm sen ne pis bi emo oldun ya şu sipeysine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bişey sorucam dalgasına açtın dimi bunu ciddi değil yani ona göre?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Deacon said: abi utanmadın mı o şarkıyı koyarken? abi OHA o şarkı harika yav manyakmısın? GwindonSurion said: bişey sorucam dalgasına açtın dimi bunu ciddi değil yani ona göre?? yoo ciddi ama şuan resim yok.Askerlik resimlerini koymasyı planlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Masteis said: olm sen ne pis bi emo oldun ya şu sipeysine bak olm emoluk la ne alakası var? Hoşuma gidiyor, alla alla. : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bende antalyadayım, wow oynuyorum. Ama sarmadı bırakmayı düşünüyorum sdf Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Haha.Wow güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 lanet olsun öyle şarkıya, kulaklık vardı bi de ya, lanet olsun öyle vocal'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 açılan konunun linki tıklanıcak bir şekilde yapılmadığında %40 ının c/p ye üşendiğinden sizi takmadığını biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Madcat said: açılan konunun linki tıklanıcak bir şekilde yapılmadığında %40 ının c/p ye üşendiğinden sizi takmadığını biliyor muydunuz? true stori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 valla ben de ilk gördüğümde bakmamıştım üşenip şimdi canım sıkılınca kastım c/p filan yani adreslerinizi url tagine alın sonunuz jilet olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 AHANDA LİNK GİRMEK İÇİN TIKLAYIN BU ARADA EDİT OLMUYOR YUKARDAKİ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Earenwen said: lanet olsun öyle şarkıya, kulaklık vardı bi de ya, lanet olsun öyle vocal'e Hadi lan şarkının nesi var Nintendo core işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar