roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Nestea nın bu efsanevi ultra serinletici içeceğini denemeyen var mı? Süper bişi gençler, acayip serinletiyo, üşümeye başlıyorsun. Ekşide limonlu nestea'yi alıp, içine bir miktar diş macunu sıkıp bolca çalkalamak suretiyle kolaylıkla elde edebileceğiniz içecek. demişler, tad olarak ona benziyo biraz. Ek bölüm: Geçenlerde uzun bir aradan sonra tekrardan başladığım ve beni bir önceki yaza götüren içecek. En son 2007 yazında içmiştim. Bi kötü oldum içerken, zira o zamanlar hoşlandığım bi kız vardı, kavuşamadık. Neyse. İçmeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Denizden çıkıp gölgeye uzanıp içilecek içecek nanelisi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ben beğenmedim lipton sevmeyip nestea ice tea'leri sevmeme rağmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 valla ben aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 harika kesinlikle(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 uludağ limonata ile birlikte ailemizin içeceği oldu bu yaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 cerebralis said: uludağ limonata ile birlikte ailemizin içeceği oldu bu yaz:) X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 yiycek iccek bölümü acilsin yahu bu ne? burasi kişisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bitki bölümüde açılsın yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 dory said: yiycek iccek bölümü acilsin yahu bu ne? burasi kişisel. kişisel olarak düşüncelerimizi sunuorz işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 e banane ki (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kazılardan bulduğumuz heykelleri de sergileyebileceğimiz bi bölüm açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 tadı güzel de çok çabuk bitiyolar asitli olmadıkları için lüp lüp gidiyolar yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 asitli içemediğim için süper über yardımıma koşan içecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 asitli bişi içmiyorum 2 yıldır xD bunuda içmem yaw , şeker direk vücuda yağ , içilmez böle şeyler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nestea cool cok ii bencede ama 2 sene önce fruko buz vardı ben ona hastaydım esas, asitli filandı bide serinliğin dibine vuruyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 iyi güzel hoş da, bayat çay tadı geliyo bana ya :-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kızlarıda veriyolarsa seve seve içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 da ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 düz limonlu daha fazla serinlik etkisi yapıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar