MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Arjantin caddesinin başında, filistin sokak hatta bi Homestore var ya koca bina. Onun içinde homestore cafe diye bi yer var. Gayet nezih güzel arjantin kültürüne uygun elit bi yer. yemekleri tatlıları falan da güzel çok. işin ilginç ve güzel yanı 7/24 açık. Gece eğlenceden çıktıktan sonra pis plastik masalı aspavada oturmaya çok daha iyi bi alternatif... var mı başka burayı bilen? ben şans eseri keşfettim bilmiyordum içerde cafe olduğunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 fiyat nasıl diye sormaya gerek sanrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 aklıma umut sarıkayanın nezih mekan, kızla gelinir olm buraya karikatürü geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 koysana buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Arjantine kıyasla ucuz fiyatları. Kuki de Bigchefs te çay 5 ytl mesela, burda 2.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar