fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 o değil de mustafa denizli ne kadar kötü bir yorumcu. hem yanlı, hem sesi anlaşılmıyor, hem cümleler devriklikten ölüyor. bu arada, MAÇI HAKEM KATLETTİEAAA diyen arkadaşlar, fener in gördüğü sarı kartlara bi bakın pls. bi bakın cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 küçükken kames topu gören futboldan anlıyoruz diyerekten gelip post kasıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 cado said: ibb 2 kırmızı yemeseydi bence bu maçtan en az 1 puan çıkarırdı hatta belki 3 puan bile alırdı O nerden belli ki, İBB ilk kırmızıyı görene kadar kaç pozisyonu var, bizim kaç tane var, hiç düşünüyo musunuz onu? (Cevap anahtarı: 1.) 0, 2.) 3-4) Ya da ne biliyim, kırmızı kartlar olmasa FB'li futbolcuların bu kadar gevşemeyeceğini hesaba katıyor musunuz? Yok onları hesaba katmayacaksak ben de daha büyük dümdüz mantıklılık yapıp diyeyim ki FORVETLERİMİZ 12 GOL KAÇIRDI DÜZGÜN OYNASALAR MAÇ 12-0 14-0 BİTERDİ, ne derece mantıklı olurdu sizce bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Fener beni hayalkırıklığına uğrattı, kartlardan sonra 6 olur dedim 9 kişilik belediyeye 2-0 mı olur ya. Kötü de oynadılar. Ben demiştim diyemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 cado said: ibb 2 kırmızı yemeseydi bence bu maçtan en az 1 puan çıkarırdı hatta belki 3 puan bile alırdı o zaman geçen sene galatasaray kupa maçında cüneyt çakır olmasa fener türkiye kupasını alırdı. evelki sene beşiktaş kupa maçında selçuk dereli olmasa yine türkiye kupasını alırdı. ama geçti işte ibb 2 kırmızı yedi niye yedi fener pozisyona girdi birinde diğerinde de luganoya ayağı gelmesede öyle futbolcuya girmek kartlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Fener yine alamazdı. O kartlar haklıydı. Belediyenin kartları da haklıydı. Ha Fener 9 kişiye karşı bile top oynamadı o ayrı, 11-11 devam etse Belediye puan alırdı diye düşünüyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nileppezdel said: Fener yine alamazdı. O kartlar haklıydı. Belediyenin kartları da haklıydı. Ha Fener 9 kişiye karşı bile top oynamadı o ayrı, 11-11 devam etse Belediye puan alırdı diye düşünüyorum ben de bende 11-11 devam etse fener 4-1 alırdı diye düşünüyorum. maçın seyrini nerden biliceksin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 11 kişi devam etseselerdi bence maçı fb 8-7 kazanırdı. fenerin 3 golünü orta hakem, 2 golünü de yan hakem atardı. çamur at izi kalsın devam edin böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Fener 9 kişiyekarşı oynayamadıysa 11 kişiye karşı baya kötü oynardı diye düşünüyorum. Futbolda düz mantığa yer yoktur tabii ama sonuçta 11 kişilik Fener 9 kişilik Belediye'ye karşı o kadar kötü oynuyorsa 11 kişilik Belediye'den rahat gol yerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 valla ilk karta kadar izledim ben, hala tekrarını izlemedim spor programlarında ama maçı izlerken ağır çekim gösterdiler, bana kendini atmış gibi geldi. kartlar olmasaydıda fener alırdı bence maçı o ilk karta kadar olan izlenimimden söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Adam Güiza'yı çekiyor/itiyor bişeyler yapıyor. Sen önünde koşan adamı niye çekesin, itesin ya da tutasın? Neye girer ki bu, nası savunabiliyosunuz anlamıyorum. Omuz omuza mı, topa müdahale mi, nizami şarj mı, ne yani? Al elini yanına insan gibi koş, topa kayabiliyosan kay. İki adım önündeki adamın omzuyla formasıyla bilmemnesiyle oynarsan, herkes Can Bartu değil çekilmeyi hazmedip direnip güçle kuvvetle koşmaya devam etsin. Kimisi bunu yapamaz, kimisi canı istemez yapmaz düşer. Sen çekmeyeceksin, hala kendini atarsa zaten golden olur adam, üstüne hakem uyanırsa kart gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nileppezdel said: Fener 9 kişiyekarşı oynayamadıysa 11 kişiye karşı baya kötü oynardı diye düşünüyorum. Futbolda düz mantığa yer yoktur tabii ama sonuçta 11 kişilik Fener 9 kişilik Belediye'ye karşı o kadar kötü oynuyorsa 11 kişilik Belediye'den rahat gol yerdi. dostum maçta dikkat ettiysen belediye 9 kişi kalınca fbliler tamamen maçı rölantiye aldılar,pozisyon falan olmasına bakma çok rahat bir oyun çevirdiler.keşke 11 kişi oynasalardı maç daha farklı skorla bitebilirdi;yenilebilirdi de ama çok zordu ilk yarıdaki ibb ye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar