Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 2. Hafta:Fenerbahçe - Büyükşehir Bld. Saat:21.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

cado said:
ibb 2 kırmızı yemeseydi bence bu maçtan en az 1 puan çıkarırdı hatta belki 3 puan bile alırdı

O nerden belli ki, İBB ilk kırmızıyı görene kadar kaç pozisyonu var, bizim kaç tane var, hiç düşünüyo musunuz onu? (Cevap anahtarı: 1.) 0, 2.) 3-4) Ya da ne biliyim, kırmızı kartlar olmasa FB'li futbolcuların bu kadar gevşemeyeceğini hesaba katıyor musunuz?

Yok onları hesaba katmayacaksak ben de daha büyük dümdüz mantıklılık yapıp diyeyim ki FORVETLERİMİZ 12 GOL KAÇIRDI DÜZGÜN OYNASALAR MAÇ 12-0 14-0 BİTERDİ, ne derece mantıklı olurdu sizce bu?
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
ibb 2 kırmızı yemeseydi bence bu maçtan en az 1 puan çıkarırdı hatta belki 3 puan bile alırdı

o zaman geçen sene galatasaray kupa maçında cüneyt çakır olmasa fener türkiye kupasını alırdı. evelki sene beşiktaş kupa maçında selçuk dereli olmasa yine türkiye kupasını alırdı.
ama geçti işte ibb 2 kırmızı yedi niye yedi fener pozisyona girdi birinde diğerinde de luganoya ayağı gelmesede öyle futbolcuya girmek kartlık.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Fener yine alamazdı. O kartlar haklıydı. Belediyenin kartları da haklıydı.

Ha Fener 9 kişiye karşı bile top oynamadı o ayrı, 11-11 devam etse Belediye puan alırdı diye düşünüyorum ben de

bende 11-11 devam etse fener 4-1 alırdı diye düşünüyorum. maçın seyrini nerden biliceksin ki
Sosyal ağlarda paylaş

Adam Güiza'yı çekiyor/itiyor bişeyler yapıyor. Sen önünde koşan adamı niye çekesin, itesin ya da tutasın? Neye girer ki bu, nası savunabiliyosunuz anlamıyorum. Omuz omuza mı, topa müdahale mi, nizami şarj mı, ne yani? Al elini yanına insan gibi koş, topa kayabiliyosan kay. İki adım önündeki adamın omzuyla formasıyla bilmemnesiyle oynarsan, herkes Can Bartu değil çekilmeyi hazmedip direnip güçle kuvvetle koşmaya devam etsin. Kimisi bunu yapamaz, kimisi canı istemez yapmaz düşer. Sen çekmeyeceksin, hala kendini atarsa zaten golden olur adam, üstüne hakem uyanırsa kart gösterir.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Fener 9 kişiyekarşı oynayamadıysa 11 kişiye karşı baya kötü oynardı diye düşünüyorum. Futbolda düz mantığa yer yoktur tabii ama sonuçta 11 kişilik Fener 9 kişilik Belediye'ye karşı o kadar kötü oynuyorsa 11 kişilik Belediye'den rahat gol yerdi.

dostum maçta dikkat ettiysen belediye 9 kişi kalınca fbliler tamamen maçı rölantiye aldılar,pozisyon falan olmasına bakma çok rahat bir oyun çevirdiler.keşke 11 kişi oynasalardı maç daha farklı skorla bitebilirdi;yenilebilirdi de ama çok zordu ilk yarıdaki ibb ye göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...