Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane Tatli bi Warhammer 40k Haritasi


BonePART

Öne çıkan mesajlar

İlk olarak sağol gerçekten güzelmiş. Şahsen bende merak ederdim. Ayrıca gezegenlerin özellikleri, çarpışmalar fln dahada güzel.

Ama iki şey dikkatimi çekti, ilk olarak Orc ve Elder gezegenleri çok alakasız yerlerdeler daha doğrusu birbirlerinden çok uzaktalar diyeyeyim. Çıkış olarak bir bölgeleri yok gibi? Bu arada Elder gezegeni derken Craftworldler gezegen değil gemi, ama neden bu kadar ayrılar ve birbirlerinden alakasız derecede uzaktalar?

Ve ikinci olarakTau benim hatırladığım kadarıyla en yeni temas edilen ırk ama tüm gezegenleri komple Imperium gezegenleri ile çevrili? Arada kimse far etmemiş mi bunları o kadar gezegene koloni kurulurken acaba?

Açıkçası haritada bir insan üstünlüğüde söz konusu bu kadar fark beklemiyordum açıkçası =)

Bu arada; Bu Hive Fleetlerin kaynağını bilen var mı? Yani homeworld fln?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bildigim kadarını soyliyim(yanlıslık olabilir cok oldu bakalı)

Orklar o silahları fln zekalarından deil içgüdüleri nedeniyle yaptıkları için ztn çogal saldır seklinde yaşıyorlar birbirleriyle alakaları fazla yok.

Eldar konusunda ise o craftworldler ztn boyut dışında duruyo diye biliyorum muhtemelen uzun warpla fln iletisim kuruyolar galiba.

Tau ya gelince(bak bundan eminim)ilk imparatorluk tarafından keşvedildiginde daha ateşi fln yeni bulmuşlardı.Sonra bu böldege dışarıdan girişi engelleyen cok büyük bi warp fırtınası çıkıyo çaglar boyunca devam ediyor.Giriş çıkış imkansız hale geliyor.Dışarıdan teklike olmadan tau bu bölgede gelişiyor(Etheral lar sayesinde bu sürede beklenmeyecek bi hızla gelişiyorlar)Sonradan fırtına geçince işte ilk kez insanlarla tanışıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
çok güzel harita teşekkürler esas olarak tauların gelişim bi 3bin seneye sığdığı için fark edilmiyorlar bi 3k sene içerisinde taş devrinden uzayda seyahat teknolojisine geldikleri için ve çok hızlı evrimleştikleri için fark edilmiyorlar.

orkların kontrolden çıkmış bir biyolojik silah olduğunun söylentileri var bir gezegene bulaştıysa atılması çooooooook zor eninde sonunda çoğalıyorlar yeniden ( mantardan çıksak bizde öyle çoğalırız.)

tyranid için denebilecek tek şey var evren sonsuzdur % 13 ü tyraniddir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...