Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bak ve inan diye sunulan kanıtlar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Tanrı nereden geldi sanıyorsun peki sen?

Yanlış anlaşılmasın sizle savaşmaya çalışmıyorum sadece konuşmaya ,tartışmaya çalışıyorum ama ne yalan söyliyim bu soru ilk başlarda beni de çok düşündürdü ama bilmiyorum.Belki kuranda bi açıklaması vardır bilen biri varsa söylesin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bu tanrıya inanmayan arkadaşlar nerden geldiklerini sanıyorlar.Bu düzenin bu oluşumun sadece kimyasal-biyolojik bazı olayların raslantısından mı ? said:

lisedeki din hocaları gibi konuştun tebrikler.Neden lisedeki din hocaları? çünkü onlarda okuyup araştırmadan sadece önlerindeki müfredata dayalı anlatım yaparlar.ORjinal post'taki gibi bi karşı çıkış yapıldığındada aynen senin şu an kurduğun cümleyi kurarlar.Bide şimdi farkettim "Belki kuranda açıklaması vardır" demişsin son mesajında.Bu herşeyi açıklıyor zaten daha fazlasına lüzum yok
Sosyal ağlarda paylaş

karray said:
nileppezdel said:
Tanrı nereden geldi sanıyorsun peki sen?

Yanlış anlaşılmasın sizle savaşmaya çalışmıyorum sadece konuşmaya ,tartışmaya çalışıyorum ama ne yalan söyliyim bu soru ilk başlarda beni de çok düşündürdü ama bilmiyorum.Belki kuranda bi açıklaması vardır bilen biri varsa söylesin lütfen

ben biliyorum
KOLPA OLM ONLAR
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...