porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 matrixten bahsetme zamanı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nileppezdel said: Tanrı nereden geldi sanıyorsun peki sen? Yanlış anlaşılmasın sizle savaşmaya çalışmıyorum sadece konuşmaya ,tartışmaya çalışıyorum ama ne yalan söyliyim bu soru ilk başlarda beni de çok düşündürdü ama bilmiyorum.Belki kuranda bi açıklaması vardır bilen biri varsa söylesin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Allah yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kime göre neye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Peki bu tanrıya inanmayan arkadaşlar nerden geldiklerini sanıyorlar.Bu düzenin bu oluşumun sadece kimyasal-biyolojik bazı olayların raslantısından mı ? said: lisedeki din hocaları gibi konuştun tebrikler.Neden lisedeki din hocaları? çünkü onlarda okuyup araştırmadan sadece önlerindeki müfredata dayalı anlatım yaparlar.ORjinal post'taki gibi bi karşı çıkış yapıldığındada aynen senin şu an kurduğun cümleyi kurarlar.Bide şimdi farkettim "Belki kuranda açıklaması vardır" demişsin son mesajında.Bu herşeyi açıklıyor zaten daha fazlasına lüzum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Cons said: adamın biri elmayı yemiş öyle geldik evet ahahaha adamlar olasılıklarla dönen bir evrende olasılıkları red edip elma yiyen adam la olduğumuzu düşünüyorlar sonra birde bize bu evrende olasılıkla hiçbişeyin olmayacağını öne sürüp kızıyolar :D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 karray said: nileppezdel said: Tanrı nereden geldi sanıyorsun peki sen? Yanlış anlaşılmasın sizle savaşmaya çalışmıyorum sadece konuşmaya ,tartışmaya çalışıyorum ama ne yalan söyliyim bu soru ilk başlarda beni de çok düşündürdü ama bilmiyorum.Belki kuranda bi açıklaması vardır bilen biri varsa söylesin lütfen ben biliyorum KOLPA OLM ONLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Tartışmayı bölüyorum ama bu karray adlı arkadaşın nickname paticiğe uygun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Herşeyi açıklayan büyük sorunun cevabı: 42 Dağılın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Theghosthand said: Tartışmayı bölüyorum ama bu karray adlı arkadaşın nickname paticiğe uygun mudur? Çok tartışıldı, hayır benim nikime özenmemiş, soyadıymış. Öyle dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Allah yoktur diye bu kadar kesinsiniz anlamıyorum hiç mi içinizde bi boşluk hissetmiyorsunuz.Sırat köprüsünde karşılaşırız bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 See you in hell brotha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Nerede tartışıyonuz bu konuları ya:D. Neyse pardon o zaman soyadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 oo agali naber derim tanırsın umarım karray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 karray said: Allah yoktur diye bu kadar kesinsiniz anlamıyorum hiç mi içinizde bi boşluk hissetmiyorsunuz.Sırat köprüsünde karşılaşırız bi gün sırat, koyyim turat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Theghosthand said: Nerede tartışıyonuz bu konuları ya:D. Neyse pardon o zaman soyadıysa. What happens in garbage, stays in garbage! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konu dışındayız. l2read. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Etamam biz de konu dışında değiliz demedik ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 burtonesk said: oo agali naber derim tanırsın umarım karray. siz zaten facebook grubu gibi bi oluşum yaparsınız orda "Gözümüze soksanda inanmıyoruz" diye pokelerim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 iyi düşündün bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Çevir o zaman abi sende; bak diyor ki ;garbageda ne olduysa, o garbageda kalır diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ayrıca; ne güzel demiş Slayer; praise the lord, praise god, is what you wish to sell. there is no heaven without a hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bence kuran reklam alsa bunların hiç biri olmazdı. tam böyle en heycanlı yerinde şüphesiz kiiiiiiiii MUHAMMED HURMALARI: MUHAMMED HURMALARIN ARABİSTANIN EN İYİ HURMALARI, BUGÜN YERSİNİZ YARIN GÖTÜNÜZÜ TIRMALAMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ubermensch said: bence kuran reklam alsa bunların hiç biri olmazdı. tam böyle en heycanlı yerinde şüphesiz kiiiiiiiii MUHAMMED HURMALARI: MUHAMMED HURMALARIN ARABİSTANIN EN İYİ HURMALARI, BUGÜN YERSİNİZ YARIN GÖTÜNÜZÜ TIRMALAMAZ. çirkinleşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bence dergi formatında çıksa daha iyi olurdu. kapak siyah olucak resim günah çünkü. cat stevens röportajı: nasıl müslüman oldum uzayda ezanın sırrı tam sayfa kuşe kağıda kuranı yere atan kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar