Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ben de,ben de,ben de ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 dreagloth unuttun mu bizi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 oyuna kaptırdı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Yok kaptırmadım, yanlış alarm vermişim :( Aynı anda draconica diye br oyunun da cb davetiyesi gelmiş, karıştırdım ikisini demek ki. Yalnız hali hazırda daha önce we oynamıştım, kayıtlıydım, join beta diye mail gelmesi tekrar saçma olmuş. not: draconica adlı oyun için direk verebilirim hesabı isteyenlere benim zamanım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ben yeni başladım çok ahım şahım grafik beklemeyin.diablo 2 gibi ilerliyoruz.tıkla öldür şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 dreagloth said: Yok kaptırmadım, yanlış alarm vermişim :( Aynı anda draconica diye br oyunun da cb davetiyesi gelmiş, karıştırdım ikisini demek ki. Yalnız hali hazırda daha önce we oynamıştım, kayıtlıydım, join beta diye mail gelmesi tekrar saçma olmuş. not: draconica adlı oyun için direk verebilirim hesabı isteyenlere benim zamanım yok. bende kayıtlıım 7 mayısta başlıyor sanırım ama henüz email gelmedi eğer email gelmezse ben deneyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ok 7 sine kadar gelmezse, patilere ortak acc yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 CB acc açtım gecen gun, gercekten de diablo2 gibi bi oyun olmus. cok cok kotu degil beta icin, cok aksaklıklar var gerçi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/317071.html of türkçe dinlemek ne kadar harika bir şeydir arkadaş.. profesyonel şekilde seslendirmişler bir de. oyunla alakam yok ama şöle türkçe bi oyun videosu izleyince acayip haz aldım öle böle değil.. oy oyy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ya bana beta invite geldi,clientı filan çektim de,ne account yaratabiliyorum ne de var olan accountumla oyuna girebiliyorum.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bana da geldi beta invite (dreagloth yolladı sanırım =), sagol abi), yalnız indirdim installer'ı, 360mb, kurdum, ama actıgımda checking'de kalıyor client update etmiyor, forumlara falan baktım da, bi yerde buldum, onda da cozume reinstall demis, sildim bastan kurdum halen oyle yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 server var mı kontrol ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bnde de war ya aynı sorun,serverlar kapalı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 razzRaziel said: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/317071.html of türkçe dinlemek ne kadar harika bir şeydir arkadaş.. profesyonel şekilde seslendirmişler bir de. oyunla alakam yok ama şöle türkçe bi oyun videosu izleyince acayip haz aldım öle böle değil.. oy oyy.. Oha cidden süper oluyomuş türkçe trailers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 walla nereden kontrol ediliyor bilmiyorum eheh, launcher'daki duyurularda bakım icin server kapandı diyordu, ama 16 mayıs gece 10'da kapandı, islem de 2 saat surecek diyordu, simdiye acılmıs olmalı diye dusunmustum =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hala closed betada dimi bu oyun? öyleyse bi invitation atıverin de bakalım neymiş acc: bahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hala checkingde kalıyo bu,dün gece açılıodu :S pazar günü tatil galiba serverlara =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sorunlu ya daha. bide salı günü açacaz diyorlar nasıl olcak bilmiyorum. betaya kabul edildim kullanıcı adım hala gözükmüyor sistemde, login olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oyun calisiyor .. 1.7 gb clienti var full.. fena durmuyor ancak persistent bir dunyasi olmamasi sikinti yaratabilir bazilari icin... odalar yaratip dungeonlarda savasiyorsunuz veya yaratilmislara katiliyorsunuz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 350 mb lik client ı indiriyorum denemek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sonunda checking kısmını atlattım bugun, update etti, simdi de giris yapamıyorum oyuna, invalid username diyip duruyor, aynı login-pass'le siteye, foruma giris yapabiliyorum, oynayamayacam bu oyunu sanırım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Warrior Epic'i oynamanın ücreti ne kadar olacaktır? Warrior Epic mikro-işlem esaslıdır; yani indirmek için hiçbir bedel ve oynamak için hiçbir aylık ücret yoktur. Ancak, kendini daha da geliştirmek isteyenler için (iki kat daha fazla experience kazandıran iksir, özel giysiler ve çok daha fazlası gibi) çeşitli satınalma seçenekleri olacaktır. Oyunun başlamasına yaklaştıkça mikro-işlem öğelerinin tam bir listesi mevcut olacaktır. bir de bu yonunda türkçe dil desteği bulunmasının sebebi ne bilen var mı? yani inglizce dışından bir tek türkçe var, garipsedim biraz edit: nod32 dururdu download u için trojen war diye bi uyarı verdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yeni hesap alıp dene. Betadaki hesapla giremedim bende. Gerçi çokta bi kaybın olmaz oyuna girmemekle. çanak çömlek kırma oyunu yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hiç uğraşmayayım ozaman, hali hazırda wow oynuyorum, arada dota yetiyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fir3blad3 said: yeni hesap alıp dene. Betadaki hesapla giremedim bende. Gerçi çokta bi kaybın olmaz oyuna girmemekle. çanak çömlek kırma oyunu yapmışlar. yeni hesap alsam ona da beta invite'ı gelmesi gerekmiyor mu oyuna girmem icin abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar