Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ss lerde çıkmaya başladı yavaş yavaş. Umarım en az 1 kadar güzel olur bu da http://www.worthplaying.com/article.php?sid=55236 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Grafikler 2 sene öncesininmiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 asd said: Still Life 2 remains true to the spirit of its first installment and continues to allow gamers to play and manage two characters bound by the same fate. This time, the aim is for gamers to control two heroines, see the game from two complementary viewpoints and experience two different gameplays. Depending on whether they are playing the victim (Paloma Hernandez) being hunted by the killer or the FBI agent (Victoria McPherson) tracking him down, gamers can alternate between survival and investigation. fahrenheit geldi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 İlk oyunu deli gibi oynamıştım, bunun da haberini almıştık ama grafikler cidden abuk geldi bana da. Lakin ara videolar yine işi götürecek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bu şekilde sabit arka planlar üzerine 3D karakterler oturtulmuş adventurelardan tek istediğim karakterlerin hareketleri akıcı olsun nolluuğğğr... En son dracula origin'i oynadım. Karaktere animasyon yapmayalım diye kasmış resmen adamlar. Bi yerde büyük kütüphane merdivenini bi yere taşımanız gerekiyo adam o merdiveni alıp cebine koydu... Still Life güzeldi baya gerçekten. Grafik felan önemli değilgüzel bi konu ve animasyonlarda akıcılık istiyorum bunlar olursa bu grafikler yeterli bence =) amma yazdım lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ben de grafik falan istemiyorum, Still Life 2 gelsin, birincisi kadar güzel olsun bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bi de kurabiye kek yapma felan olmasın canımı yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ilk oyunu daha yeni oynayıp bitirdim.. ne kadar adventure seven biri olsam da cok iyi bir adv. oyuncusu oldugum soylenemez =P ama still lifedaki bulmacaların sayısı ve zorlugu bana yetersiz geldi nedense.. post mortem'da cok daha zorlanmıstım mesela =).. onun dısında tabi cok basarılı bir oyun olmus.. devam oyununun da grafikleri benim için yeterli gozukuyor.. sadece hikaye guzel bir sekilde devam etsin ve puzzlelara biraz daha önem verilmiş olsun.. tamamdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ilk video yayınlandı http://www.gametrailers.com/player/42734.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 harika bi oyundu inşallah fos çıkmaz ikincisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 çıktı kendisi, ingilizcesi henüz çıkmadı ama ben ingilizce yamasını buldum oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ingilizce yaması fan yapımı mı yoksa orcinal mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 official olduğunu sanmıyorum ama fena değil yani, pek oynamadım haftasonu başlıyacam da kaliteli çevirme gibi göründü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bugün sonlarına doğru yaklaştım, ingilizce paket gayet iyi, sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 11 ağustos diyor çıkış tarihine yeni bir de demo çıkmış http://www.gamershell.com/news_74388.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 o zamana kadar işte buglarını falan düzeltsinler, her oynayan 3-5 bug bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 baya uğraştırdı be http://i39.tinypic.com/2ngsy12.jpg bu arada katilin still life 1'i oynaması hoş olmuş ahah, birde en sonunda bu bir video oyunu olsaydı sadece tek bir şans verirdim ve gerçektede öyle olacak sadece tek şansınız var demeside sdsf efekti yarattı bünyemde oyunun 2 sonu var ve sadece tek şansınız var, yapamazsanız über zor bir kodu girmeniz gerekiyor oyunun menüsünden.. save/load falan kurtarmıyor yoksa.. kötü grafikleri, mekanikleri ve ultra süper bugları saymassak güzeldi oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 oyun official olarak çıkmadı daha olsun o kadar bug ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Oyunun almancasi digital distribution ile dagitilmaya baslandi. Bug olarak bilmiyorum ingilizce patch ile falan oynadiginiz icin bir etkisi olmus olabilir ama su anda piyasadaki versiyonu gayet official Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 evet oyun bildiğin çıktı, almanları şu an beta tester gibi kullanıyorlar sdf, forumda hata bölümünü falan ayırdılar.. yok abi en basitinden inventory full elimde bi item var onu muslukta kullanıp ıslatıcam, kullandım çat kaldı inventory dolu diye aynı itemin yerine koyması lazım ama kaldı yani. hadi dön bakalım 1 saat önceki save'e. bu ilk tanışmam olmuştu zaten sonra sık sık save almaya başladım. daha 2-3 defa daha kitlendim böyle. bi de kitlenmediğim kurtulduğum glitchler falan oldu, yok yerin altına girmeler yok kaybolmalar kollarım açık şekilde t şeklinde ilerlemeler...vs ama güzeldi bütün sorulara cevap buluyoruz 2 karakterle dönüşlü oynuyoruz fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 oyun dün çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ing versiyonu değil mi bu çıkan ? şimdi bir tane iniyor ama amatör seslendirme vs değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 başladım oyuna ama eski hava yok gibi yinede güzel oynamaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bitirdim şimdi tamamen amelelik yapıla nbir oyun olmuş. İlk oyuna 10 üzerinde 9 veren biri buna 6 dan fazla vermez. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oynuyorum ben de şuan ilerledim biraz da,inventory olayı çok rezalet bişey olmuş ya..hadi gerçekçi yapsalar,abuk şeyleri sığdıramasak oramıza buramıza,ufak şeyler taşıyabilsek sadece tamam dicem de,bi inventory'ye koskoca yatak suntasından kaç metrelik merdivene kadar devasa eşyalar sığıyosa limit olması anlamsız.. bi de karakter animasyonları bi garip,kontrolü çok rahatsız.karakteri oraya buraya yürütürken bariz bi hantallık var.grafikler de çok itici.ilk oyunun oynanabilirliği ve grafikleriyle yapsalarmış bin kat daha iyi olurmuş kanımca.neyse,senaryo için oynamaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar