Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 verilen link çalışıyor ama çok geç açılıyor.. gözler çok fena abi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 fizban said: fenerbahçe.org ancak güncellendi ! büyük ayıp gerçekten. kasıt arıyorum bunun ardında. Kasıt olduğunu sanmıyorum sonuçta FBTV de geçmiş olsun klipleri dönüyordu bugün. Olsa olsa beceriksizlik ve sorumsuzluk olabilir. Yada yetkili birine ulaşamayıp onay almadan koyamamışlardır falan filan. Aslında her çıkan transfer haberini 0.004 milisaniyede yalanlayan web sitemizin bu haberi neredeyse 10 saat sonra koyabilmesi düşündürücü ama yine de kasten değil de iletişimsizlikten böyle olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Kasıt yoktur ama yine de ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 O değil de, bugün haberini okudum böyle. Yaşananları anlatıyordu izleyenler Hürriyet'teydi sanırım. Resmen ağlamamak için okumaya ara verdim defalarca. Çok garipti ya. Sinirlerim bozulmuş, ne severmişim rakip takımımızın kaptanını meğer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 en kötü durum ise rakip futbolcunun hakeme dönüp ne durduyosun oyunu tribi. acaba olayları görünce neler hissetti o an :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 kalp krizi değil ki olay dili boğazına kaçtığı için yığıldı yere diyordu bütün haberler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 öncellikle çok geçmiş olsun ucuz atlatmış tansiyon düşüklüğü yeterli sıvı ve besin alınmaması gerekçe gösterildi kalp ve kalp hastalıkları testlerinde herhangi bir sorun çıkmamış bu seviyede futbol oynayan birinin maç günü düzgün şekilde beslenmemesine diyecek bir şey bulamıyorum baya kilo vermiş son zamanlarda form tutmak için sanırım bu kdr sorumsuz olmamalı insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dune kadar o butun ajanslar kalp krizi diyordu. o zamandan kalmadir baslik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar