karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 http://img372.imageshack.us/my.php?image=01awcaxztgypqaaaabaaaaayo2.jpg
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ben en çok üçüncü denemede resmin tam konabilmesine güldüm ama aslında hiç gülmedim ama gülseydim ona gülerdim yani heralde
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Çekirdeksiz üzüm gerçekten büyük kolaylık
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 haha hhadhsaghs kızdaki azime bak
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nası bi ev de yaşıyo bunlar kömürle ısnıolar yani kalürüfarefer(fail) var ama su yok. sular kesilmiş olamazmı ?
calimero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oha kalöriferle ısınan evde kalöriferi kendileri mi yakıyolar abi allasen. kömür demek soba demek de kein fake yani bu. öle güldüm, açayım dedim.
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Kız geçen yaz bodruma kömür almaya gitmiş...:)
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 L'amante said: Kız geçen yaz bodruma kömür almaya gitmiş...:)lol
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 calimero said: oha kalöriferle ısınan evde kalöriferi kendileri mi yakıyolar abi allasen. kömür demek soba demek de kein fake yani bu. öle güldüm, açayım dedim. biz kendimiz yakıoz kalöriferi.... walla bak...
calimero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 eregorn2 said: calimero said: oha kalöriferle ısınan evde kalöriferi kendileri mi yakıyolar abi allasen. kömür demek soba demek de kein fake yani bu. öle güldüm, açayım dedim. biz kendimiz yakıoz kalöriferi.... walla bak... pardon abi o zaman. genelde sitelerde merkezi oluyo veya apartmanda özel yakan biri oluyo diye biliyodum. ama çok da aşina değilim. ankara daki evde var bizim de onda da fazla oturamadık. ksra kalma... not: ayrıca yazın bodruma kömür almaya gitmesi de ilginç tabi:D:D
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 balkonda mazotla çalışan bi kazan var... düğmeye baıon tadaaa, ev sıcak.... adanada genelde böle olur :D
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 calimero said: not: ayrıca yazın bodruma kömür almaya gitmesi de ilginç tabi:D:D Belki mangal yapacak?
Öne çıkan mesajlar