NoS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 40 ytl harcayabilirim en fazla yağ oranını kas oranını ve tabii ki kiloyu gösteren bi tartı arıyorum siz ne tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Yağ kas oranı gösteren tartılar tamamen tırt. Sakın alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Niye ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 almana gerek yok git bi alışveriş merkezine 1 lirayla çalışanlar vardı onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yağ oranı o şekilde ölçülemez bence. bizi maşa gibi şeylerle falan tutup değişik aletler bağlayarak ölçerlerdi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 üstüne çıktığında yağ oranını nasıl ölçecek ben anlamıyorum ki? bilinmeyen sayısı denklem sayısından fazla, matematiğe aykırı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 e işte. bi de kemik ağırlığı ölçenler var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 benim bildigim akım geçiriyor vücudundan öyle ölçüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 eheh şöyle oluyo alet bi ayağınızdan ufak bi elektrik veriyo diğer ayağınıza ulaşırken geçen süreye göre bi hesaplama yapıyo. mantıkta şu; vücudumuzun büyük bi coğunluğu sudur ve iyi bi iletkendir bildiğiniz üzere, fakat yağ dokuları suyun aksine elektriği daha yavaş iletir. aradaki fark üzerinden gidiyo yani. maşa gibi denilen şey skinfold yöntemi cildin çeşitli yerlerinde mıncıklayınca ele gelen deri altı yağ kalınlığını ölçerek bi hesaplamalar yapılıyo ama bu elektrik dalgası daha isabetli sonuçlar veriyo bildiğim kadarıyla. kas oranını diye bişi vermiyolar zaten bildiğim kadarıyla kas oranı biraz bizim sallamasyonumuz lean body mass verir o da basit olarak vücudunuzun ağırlığı - yağ ağırlığınız zaten. real filan o tarz büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirsin sanırım ucuza. yani babam doktor mesela eşantiyon diye bi elektronik saat vermişler yağ oranını ölçebiliyo, basit bi teknoloji aslında. ha ne kadar güvenilir pek bişi söyleyemicem ama benim okuduğum kadarıyla %90 oranında doğru sonuçlar veriyo yazıodu coğu yerde. içine sinmezse sports international gibi yerlerde o aletlerin daha kaşaklısı var, 10 ytl verip dısardan girebiliyosun, bu 10 ytl nin içinde diyetisyenle görüşmede var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 elle tutmalı şeyler büyük oluyo baya ya, 40 leraya nası olcak o iş... bu arada anam garip anam çilekeş anam o parmak basılan şeylere çıkmıştı da diyetisyeninin verdiği sonuçtan farklı yağ oranı vermişti, son kararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bugün yağ oranıma baktırdım dfs. %13 diyor. çok çıktı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ideali %15-%10 arası falan diilmi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 %11in altında olması ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Benim %24 dü yaz başında ama baya bi bulk dönemden çıkmıştım , 76 kilodan 1 yıl içinde 103 e fln çıktım , bu yaz diet le %14 e indirdim yağ oranımı şuan %15 dir en fazla iyi gidiyo , bu sene kışında kasları şişirip iyice seneye %10 a yada daha altına indirmek hedefim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben %5-6 hedefliyorum. imkansız gibi gerçi bana. endomorf yapıdayım nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 meta yarışmaya filan mı hazırlanıyosun abi %5-6 kasılcak şey değil yani hakkaten :) denildiği gibi %10-%15 arası sağlıklı olarak geçer, ama daha iyi bi görünüm için altına düşülebilir tabi dengeli ve düzenli beslenildiği sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bronz heykel diye kendimi dikicem meydana öyle bi fikrim var ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sacmalamayin lan ne %5 i gebercek misiniz http://www.weightlossresources.co.uk/images/bodyfatb.jpg erkek oalrak %10 20 arasi gayet normaldir salak salak islere girmeyin %15 felan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar