Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tartı Konusunda Yardım

NoS

Öne çıkan mesajlar

eheh şöyle oluyo alet bi ayağınızdan ufak bi elektrik veriyo diğer ayağınıza ulaşırken geçen süreye göre bi hesaplama yapıyo. mantıkta şu; vücudumuzun büyük bi coğunluğu sudur ve iyi bi iletkendir bildiğiniz üzere, fakat yağ dokuları suyun aksine elektriği daha yavaş iletir. aradaki fark üzerinden gidiyo yani. maşa gibi denilen şey skinfold yöntemi cildin çeşitli yerlerinde mıncıklayınca ele gelen deri altı yağ kalınlığını ölçerek bi hesaplamalar yapılıyo ama bu elektrik dalgası daha isabetli sonuçlar veriyo bildiğim kadarıyla. kas oranını diye bişi vermiyolar zaten bildiğim kadarıyla kas oranı biraz bizim sallamasyonumuz lean body mass verir o da basit olarak vücudunuzun ağırlığı - yağ ağırlığınız zaten. real filan o tarz büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirsin sanırım ucuza. yani babam doktor mesela eşantiyon diye bi elektronik saat vermişler yağ oranını ölçebiliyo, basit bi teknoloji aslında. ha ne kadar güvenilir pek bişi söyleyemicem ama benim okuduğum kadarıyla %90 oranında doğru sonuçlar veriyo yazıodu coğu yerde. içine sinmezse sports international gibi yerlerde o aletlerin daha kaşaklısı var, 10 ytl verip dısardan girebiliyosun, bu 10 ytl nin içinde diyetisyenle görüşmede var diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...