Baggio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ben dagiticaktim da siz gittiniz :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ben dedim bacyo yalan olursun diye :)[signature][hline]Disposal of Eclipse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 evet evet Bacyo hepimizi sömürdü kendime glowing almadim ona verdim parasini giymedim ona verdim yemedim ona yedirdim aç aç Tailor kasmasin diye :P ama sonra naapti emainde onun yaptigi setlerle HIBler zerg yapti :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Nihaha gerçekleri herkes öğrenior yavaş yavaş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 aha aragorn everquest 2 yi bekleseydik?:) ben onu oynayacamda. tamda adsl imi almıstım daoca dönecektim pff bi an düsündüm millet ucmustur simdi ben cok ezik kalmısımdır bunu kaldıramam diye düsündüm vazgectim:) Dur bende evera baslim bari yepyeni bi dünya ve sıfırdan bi hayat:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 haha gelsin eq2 başlamayan dop olur zaten =P ben everquesti bıraktım ya 1 ay oynadım, bayık geldi bana daoc tan soora pvp siz oyun heh swg oynuom şimdi 3haftadır, master doctor oldum para kırıom =P gel oraya beklerim eclipse deyim ben[signature][hline] Everquest: Kybele lvl30 Bard Fellowship of Kane Bayle - Kane Bayle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 aha imzamı da deiştiriyim heh[signature][hline]Kivanc Arda - Master Doctor off Freedom Fighters / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 of u iki f yle yazmışım =)[signature][hline]Kivanc Arda - Master Doctor of Freedom Fighters / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bak bak nasil hava atmak icin gitmis forum indexin derinliklerinden almis topci yazmis tepeye koymus :p Dohhhtoooorrr :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dempsey_Rilvua Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Oskim nbr :) ben fiko ben alcam dermişim zauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 haha fikoo =) naber ya? nerelerdesin sen? taşıncaktın bi ara edirneden soora taşınmadınız ama kayboldun ortalıktan ne icq dasın ne dışarda görüom seni? ne iştir insan arar sorar arada =)[signature][hline]Kivanc Arda - Master Doctor of Freedom Fighters / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Babanızın chat roomu lan bura dop herifler zittirin icqdan konusun:-)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar